• Головна
  • У Львові обговорили перспективу будівництва санних трас (ФОТО)
11:28, 23 травня 2012 р.

У Львові обговорили перспективу будівництва санних трас (ФОТО)

Упродовж 21-23 травня на запрошення федерації санного спорту України на Львівщині з триденним візитом перебуває голова комісії з будівництва санних трас Міжнародної федерації санного спорту (FIL) Маркус Ашауер.

Про це сьогодні, 23 травня, повідомила заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА Оксана Вацеба.

Візит є своєрідним продовженням заходів після наради під головуванням Президента України Віктора Януковича у місті Львові з питань підготовки регіону до розбудови спортивної інфраструктури в рамках стратегічного проекту «Олімпійська надія-2022».

Маркус Ашауер разом з керівником обласної федерації санного спорту Львівщини Юрієм Соботою та іншими фахівцями санного спорту спільно з представниками обласної влади вже обстежив та позитивно оцінив територію у Винниках як можливе місце будівництва сучасної санної траси, зустрівся з тренерським колективом спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з санного спорту «Беркут» й оглянув місце тренувань львівських санкарів.

Маркус Ашауер схвально оцінив вибір фахівців Львівщини щодо пропозиції розміщення санно-боблейної траси в околицях Львова.

У Львові обговорили перспективу будівництва санних трас (ФОТО), фото-1
У Львові обговорили перспективу будівництва санних трас (ФОТО), фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...