• Головна
  • Грибовицьке сміттєзвалище повністю закриють лише за 2-2,5 роки
17:00, 22 травня 2012 р.

Грибовицьке сміттєзвалище повністю закриють лише за 2-2,5 роки

Повністю закрити Грибовицьке сміттєзвалище зможуть лише за 2-2,5 роки. На сьогодні триває робота над розробкою проекту рекультивації полігону. Про це сьогодні під час виїзної сесії Львівської міськради повідомив директор підприємства «Гірхімпром» Іван Зозуля.

За його словами, для завершення необхідних робіт потрібно 1,8 млн грн, які Львівська облрада досі не виділила.

«На цей рік має бути складена додаткова угода, яка має передбачати завершення всіх робіт та відповідне фінансування. На жаль, така угода досі не укладена, бо нема належного фінансування. Не вистарчає 1,8 млн грн. Ми залучили 5 спеціалізованих організацій Києва і Львова. Кінцевий терміна реалізації проекту – вересень цього року, це стадія проекту та експертизи. Потім ми переходимо до фізичних робіт та розробки робочої документації», - розповів Іван Зозуля.

Водночас, начальник управління інвестицій ЛМР Сергій Кіраль зазначив, що вже знайдено нову ділянку під сміттєзвалище. Розташована вона в м. Новий Розділ на території колишнього державного підприємства з видобування сірки і знаходиться у розпорядженні Миколаївської районної адміністрації.

«Нам залишилося отримати погодження від ЛОДА. Відразу після цього ми розпочнемо конкурсний відбір партнера для реалізації цього інвестиційного проекту за позабюджетні кошти. Цей етап буде тривати до І кварталу 2013 року», - зазначив Сергій Кіраль.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,80
42,83
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...