• Головна
  • Мітингувальники у міськраді розповіли Садовому, чому люди виступають проти облаштування сміттєсортувальної лінії у Рясному
11:25, 22 грудня 2016 р.

Мітингувальники у міськраді розповіли Садовому, чому люди виступають проти облаштування сміттєсортувальної лінії у Рясному

Мешканці Рясного, Білогорщі та Левандівки, які сьогодні, 22 грудня пікетували пленарне засідання міської ради, озвучили свою позицію щодо облашування сміттєсортувального комплексу на території заводу "Сільмаш".

Про це повідомляє сайт 032.ua.

Так, за словами активістів, вони виступають проти будь-якого облаштування сміттєсортувального комплексу на території заводу, і вимагають від міського голови Львова дослухатись до їхніх вимог.

"Наша позиція полягає у наступному: територія межує із приватним сектором, де відсутнє центральне водопостачання, поруч розташована торфова зона, де влітку часто виникають пожежі. Саме облаштування сміттєсортувальної лінії ведеться без дозвільних документів, інформація щодо облаштування досить суперечлива або ж взагалі відсутня. Це не викликає жодної довіри у львів’ян", - розповіла львів’янка Наталія Кузьменко, виступаючи на сьогоднішньому засіданні міської ради.

Водночас, мешканці вимагають від мера відкрито розповісти про плани, щодо вирішення сміттєвої проблеми у Львові. А до вирішення проблеми львів’яни закликають долучити до процесу досвідчених, авторитетних фахівців, і зробити публічні обговорення цієї проблеми.

Нагадаємо, як повідомляв раніше сайт 032.ua, сьогодні на пікет під Ратушу прийшли львівські стоматологи, які вимагають збільшення фінансування державних стоматологій. 

Читайте також на нашому сайті: 

Зі Львова до Перемишля за 172 гривні: "Укрзалізниця" оприлюднила графік руху та вартість квитків на швидкісний потяг до Польщі.

У Львові з Військового госпіталю жінка викинулась з 6 поверху.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,82
42,92
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...