• Головна
  • Десять найважливіших тез із зустрічі з Міхеїлом Саакашвілі (ФОТО)
10:16, 21 грудня 2016 р.

Десять найважливіших тез із зустрічі з Міхеїлом Саакашвілі (ФОТО)

20 грудня колишній президент Грузії, екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі зустрівся з львів’янами у Львівській політехніці. 

Кореспондент 032.ua записав десять найважливіших тез із зустрічі.

Саакашвілі про українську владу.

Українська влада – це бариги, які недостойні керувати такою країною. Таких чорноземів, як має Україна немає ніхто в світі. Таких лісів і грунтів для виноградників тим більше. В України є нереальний потенціал, але він в руках дурних, жадібних людей.

Десять найважливіших тез із зустрічі з Міхеїлом Саакашвілі (ФОТО), фото-1

Саакашвілі про українську вищу освіту.

Колись Польща була на такому самому рівні, що і Україна. А тепер що? Ви знаєте, що деякі ВНЗ в Одесі закрились через відсутність опалення?! 21 століття! Тисячі наших студентів їдуть в ту саму Польщу на краще навчання і там залишаються жити. І ми від цього неймовірно багато втрачаємо. Ми втрачаємо майбутнє.

Саакашвілі про вибори в Україні.

Ця влада – це просто “отбросы общества”. Цій країні як нікому необхідні позачергові вибори. А вони говорять: “Які вибори, коли у нас війна в країні?!” А війну хто робить? Відчуваєте замкнуте коло? Та банда вже 25 років товче воду в ступі, вони нічого доброго для країни не хочуть. До нової влади мають потрапити тільки ті, хто не більше одного терміну при владі.

Саакашвілі про майбутнє України.

Україна має величезний потенціал і всі шанс стати наддержавою. Ми вивозимо ліс в Словаччину, а потім купуємо словацькі меблі. Це просто маразм. Грузія і половини не мала того, що має Україна, але ми вийшли на вищий, кращий рівень життя, а Україна опускається все нижче і нижче.

Десять найважливіших тез із зустрічі з Міхеїлом Саакашвілі (ФОТО), фото-2



Саакашвілі про туризм.

Київ, Полтава, Чернівці, Одеса, Львів, Закарпаття – це нереально потужний потенціал, але влада цього не знає, бо вони ніколи не відпочивали в Україні. Вони їздять в Монако, в Альпи, на Лазурний берег, але не в Україну. Одні закарпатські та одеські вина чого варті. Мені аж боляче дивитись на те скільки ресурсів країна має і не використовує їх.

Саакашвілі про Путіна, Порошенка і “Рошен”

Порошенко мав реальний шанс вивести країну на абсолютно інший рівень, але він його свідомо не використав. Він має свій завод в Росії. Тобто він платить податки в її казну, і в той самий час вони купують кулі для українських солдатів. Це колабораціонізм чистої води.

Саакашвілі про українську армію.

У нас найкращі солдати в світі. Генштаб нічого спільного з армією немає. Вони ніколи не були в окопах, жоден солдат їх ніколи не бачив. А вони говорять про любов до країни?

Десять найважливіших тез із зустрічі з Міхеїлом Саакашвілі (ФОТО), фото-3

Саакашвілі про свідомість українців.

Українці звикли відчувати себе нижчими за інших. Звикли бути під столом. Та скільки можна?! Україна може і мусить сидіти за столом, навіть більше – диктувати свої правила! Годі вже відчувати себе слабшими. Ви не слабші, ви просто не розумієте в якій країні живете.
«Поки ми ходимо з протягнутою рукою, нам завжди будуть давати по голові» - додав він.


Саакашвілі про
засоби масової інформації.
Потрібно забрати владу олігархів над ЗМІ, бо це реальна біда. Натомість потрібно створити громадські спілки, які би контролювали медіа. ЗМІ – це четверта влада, а олігархи не дають людям демократії і свободи слова.

Десять найважливіших тез із зустрічі з Міхеїлом Саакашвілі (ФОТО), фото-4



Саакашвілі про олігархів.

Дубневичі? Я ненавиджу усіх олігархів. Нічого спільного з бізнесом вони не мають. Вони утискають середній бізнес, захоплюючи все більшу владу. І цим самим унеможливлюють нормальне існування середнього класу. Мене з країни ж хто вигнав? Російський олігарх, а ви питаєте як я ставлюсь до олігархів.


Мартинюк Марта 

Читайте також на нашому сайті:


Читаємо разом: ТОП-5 книг від Остапа Дроздова
Де зустріти Новий Рік у Львові: ТОП-5 найцікавіших ідей
Протест: у Рясному люди перекрили дорогу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...