• Головна
  • За добу на поїзд Київ-Львів продали 200 квитків
18:00, 21 травня 2012 р.

За добу на поїзд Київ-Львів продали 200 квитків

Після відкриття продажу квитків на швидкісні поїзди Hyundai впродовж доби було продано 200 квитків на напрямок Київ – Львів. Про це повідомив на брифінгу начальник Головного пасажирського управління Укрзалізниці Олександр Іванько.

Натомість, на поїзд напрямком Київ – Харків вже продали 900 квитків.

«У ЗМІ були побоювання щодо того, чи стануть ці нові поїзди користуватися популярністю. Однак такі ж настрої були і десять років тому, коли ми запускали експреси з Києва до Харкова, а сьогодні ці поїзди є надзвичайно популярними. Очевидно, що українські пасажири вже готові до того, щоб залізничні перевезення перейшли на інший рівень швидкості і комфорту, ми бачимо це за першими результатами продажів», – зазначив Олександр Іванько.

Також на брифінгу було оприлюднено результати анкетування, проведеного Укрзалізницею серед 6000 пасажирів напередодні запуску швидкісного руху. Згідно з отриманими даними, 40% пасажирів зацікавлені в швидкісному русі, а 46% готові користуватися ним замість традиційних нічних поїздів.

При цьому Олександр Іванько відзначив, що Укрзалізниця не скасовує нічний рух поїздів, а лише замінює певні маршрути, пише прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Нагадаємо, з 27 травня швидкісні поїзди Hyundai курсуватимуть між Києвом, Харковом і Львовом. Поїзди на маршруті Київ – Донецьк будуть запущені на початку червня.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...