• Головна
  • На облаштування фан-зони у центрі міста витратять майже 5 млн грн
17:30, 18 травня 2012 р.

На облаштування фан-зони у центрі міста витратять майже 5 млн грн

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив план заходів та кошторис на виконання робіт з облаштування фан-зони до Євро-2012 у центральній частині Львова. На товари, роботи та послуги з облаштування офіційної фан-зони витратять майже 5 млн грн.

Найбільша частина витрат припадає на електротехнічне обладання та обслуговування фан-зони (понад 1,3 млн грн), на забезпечення безпеки (понад 923 тис грн), на встановлення туалетів та їх обслуговування (понад 908 тис грн.), обладнання периметру фан-зони (359 тис грн.) та інше. Окремо передбачено витрати на відновлення газонів – понад 175,5 тис грн.

Роботи з облаштування фан-зони фінансуватимуться за рахунок УЄФА.

Загальна площа львівської фан-зони складатиме 30 375 кв.м. Розташовуватиметься вона на пр.Свободи у межах перетинів з вул.Лесі Українки, з вул.Фурманською, з вул.Дорошенка, та з вул.П.Беринди, а також вул. Вірменську на ділянці від просп. Свободи до вул. Театральної.

Фан-зона у Львові функціонуватиме з 7 червня по 2 липня включно., щоденно з 14.00 год. до 23.59 год. Монтувати фан-зону будуть з 28 травня.

З 28 травня по 2 липня у місці проведення заходів організатори встановлять тимчасові споруди, об’єкти виносної торгівлі, літні майданчики закладів громадського харчування, тимчасові споруди для проведення інтерактивної розважальної програми тощо.

Для контролю за якісною роботою фан-зони, підтриманням на її території належного рівня безпеки і правопорядку, своєчасного реагування та застосування сил і засобів у разі виникнення надзвичайних ситуацій організувати у приміщенні Львівської середньої школи № 62 буде організовано роботу об’єктового організаційного штабу.

Рух автотранспорту на пр. Свободи у межах перетинів з вул. Лесі Українки, з вул. Фурманською, з вул. П. Дорошенка та з вул. П. Беринди, а також на вул. Вірменській на ділянці від пр. Свободи до вул. Театральної. буде перекрито з 06:00год. 28 травня до 05 липня 2012 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...