• Головна
  • До Львова приїхали понад сто одеситів (ФОТО)
14:43, 18 травня 2012 р.

До Львова приїхали понад сто одеситів (ФОТО)

У рамках днів Одеси у Львові до нашого міста прибула одеська делегація, кількістю більше 100 осіб. Це і музиканти, і художники, фотохудожники, журналісти, чиновники, депутати, повідомили в прес-службі ЛМР.

«Мені дуже приємно перебувати в такому прекрасному місті, як Львів, місті самобутньому, місті з прекрасною історією, в місті, де живуть хороші і добрі люди. Дуже шкода, що немає авіасполучення між Одесою і Львовом. Але сьогодні ми цей шлях проклали - перший літак з одеською делегацією приземлився в аеропорту Львова. Ми привезли найкраще, що у нас є.

Ми привезли ветеранів нашої легендарної команди «Чорноморець», ми привезли золотий м'яч кращого гравця Європи Ігоря Бєланова, який зараз очолює управління фізкультури та спорту міськради Одеси. Наші міста пов'язує набагато більше, ніж можна подумати. Кілька днів тому ми відсвяткували 65-річчя Одеського театру музичної комедії. А створений цей театр був у важкі повоєнні роки - в 1947 році у Львові. Через 5 років цей театр вирішили перенести до Одеси. До сих пір у нас є артисти, які грали ще на львівській сцені. Візитною карткою цього театру є оперета «Біла акація». Пісня з цієї оперети є офіційним гімном міста Одеси. Сьогодні ми в подарунок Львову привезли дерево білої акації», - зазначив міський голова Одеси Олексій Костусєв.

До Львова приїхали понад сто одеситів (ФОТО), фото-1
До Львова приїхали понад сто одеситів (ФОТО), фото-2
До Львова приїхали понад сто одеситів (ФОТО), фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...