• Головна
  • Мер Одеси зіграє із львівськими посадовцями у футбол
13:47, 18 травня 2012 р.

Мер Одеси зіграє із львівськими посадовцями у футбол

У рамках проведення днів Одеси у Львові на стадіоні «Україна» відбудеться дружній матч між депутатами та посадовцями мерії Львова й Одеси. У першому таймі матчу зіграє міський голова Одеси Олексій Костусєв (на фото).

Про це повідомили в прес-службі міькради.

Нагадаємо, сьогодні Львів зустрічає Дні Одеси. Торік Львів започаткував промоційний проект – презентацію міста у інших містах України та Європи. Дні Львова успішно пройшли в Луганську, Одесі, Києві, Запоріжжі, тощо. Перший візит-відповідь здійснили до Львова луганчани. Одесити – другий. Відтак, уже сьогодні і завтра львів’ян знайомитимуть зі своїми традиціями мешканці Одеси.

«Конкурувати ми будемо в одному – хто більше привітний, хто краще нагодує і розвеселить гостей. Суперництво не для нас.

Львів і Одеса – два дуже цікаві міста. Кожне має свою родзинку. Львів – єдиний і неповторний. Одеса також єдина і неповторна. І в цьому ми схожі. У Львові дуже цінують традиції. В Одесі ми також дуже цінуємо традиції. Це теж об’єднує.

Сьогодні ми привезли велику делегацію з Одеси – майже 100 людей, переважно це творчі особи: художники, фотохудожники. Ми приїхали розповісти про наше місто, щоб краще ознайомитись з неперевершеним Львовом. Нас значно більше речей об’єднує, ніж роз’єднує. Хочу, щоб якомога більше одеситів побувало у Львові, хочу, щоб багато львів’ян приїжджало в Одесу», - зазначив мер Одеси Олексій Костусєв.

«У нас нема моря, яке є в Одесі. В Одесі нема гір. Тому треба приїжджати в Карпати, до Львова. Ми можемо один одного доповнити», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також у програмі святкувань сьогодні – спільний матч на стадіоні «Україна», джазовий концерт у ресторані «Mons Pius».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...