• Головна
  • Обери собі друга: 6 собак та котик Педро, які цього тижня в ЛКП "Лев" шукають господаря (ФОТО)
спецпроект 032
15:11, 27 листопада 2016 р.

Обери собі друга: 6 собак та котик Педро, які цього тижня в ЛКП "Лев" шукають господаря (ФОТО)

спецпроект 032

032.ua спільно з ЛКП «Лев» у спецпроекті «Вони чекають на тебе» продовжує публікувати інформацію про безпритульних собак, які хочуть знайти свій дім. А ще сьогодні ми розкажемо і про котика Педро, який шукає господаря.

Кана. 

unnamed

Схожа на медового ведмедика. Насправді ж, це молоденька метис породи чау-чау. Уважна та слухняна, пухкенька та дуже красива. Кана неагресивна, тому підійде на прилаштування в родину з дітьми.

Стенлі.

unnamed (5)

unnamed (5)

Неймовірно красивий окрас та сумний погляд. Цей красивий собака середнього віку стане чудовим охоронцем. А ще – буде морем вдячності, адже дорослі собаки особливо цінують добрі справи для них.

Лолі.

unnamed (2)

unnamed (2)

Красива вухата молоденька дівчинка, метис німецької вівчарки. Буде надійним другом та охоронцем. Піддається навчанню, розумна та виважена. А її проникливий погляд зачарує вас!

Кедра.

unnamed (6)

unnamed (6)

Молоденький собачка віком  до 1 року. Поки що він трішки боязливий, але з хорошим господарем швидко стане чудовим охоронцем та найвірнішим вусатим другом.

Лейла.

unnamed (1)

unnamed (1)

Молоденька красива дівчинка. Соціалізована та комунікабельна. Виважена та мудра, піддається навчанню. Чудово охоронятиме і тішитиме щодня свою нову родину.

Рубі.

unnamed (4)

unnamed (4)

Молоденький хлопчик до 1 року. Його глибокий погляд зачаровує. Потребує люблячу родину. Стане чудовим другом та охоронцем.

Педро. 

unnamed (3)

unnamed (3)

Молоденький дворічний котик-мурлика. Любить людське товариство, лащиться і мурчить. Говіркий: любить пом'явчати та посидіти на руках. Потрапив в ЛКП «Лев» з вулиці, маючи непрохідність кишківника. Страждав і прийшов по допомогу до людей, це й дало йому шанс врятуватись. Ветеринари підприємства зробили йому успішну операцію, тож він тепер швидко одужує. Стерилізований. Шукає найдобріші руки.

Забрати вакцинованого собаку, а також котика з ЛКП можна безкоштовно. Познайомитись із чотирилапим другом можна щодня  без вихідних з 8:00 до 20:00 у приміщенні ЛКП за адресою: вул. Промислова, 56.

Дізнатись більше про собак можна за телефоном: (032) 252-30-41 , (068) 535-45-45 або на сторінці ЛКП "Лев" у Facebook. 

Усі фото:  Євгенії Судоргіної

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...