• Головна
  • Незрячі львівські вокалісти виступатимуть в Польщі
15:05, 11 травня 2012 р.

Незрячі львівські вокалісти виступатимуть в Польщі

Всеукраїнський мистецькій проект «Відчинилося життя» вирушає на гастролі до Польщі. До складу групи увійшли і вокалісти зі Львова. Про це сьогодні повідомили в прес-службі міськради.

Як розповідають організатори, до складу концертної групи увійшли понад 50 учасників: оркестр Національного театру ім. М. Заньковецької (диригент - з. а. України Богдан Мочурад), автор і виконавиця власних пісень, з.а. України Леся Горова, представники Міністерства культури України, голова Товариства поляків Анеля Юрковська, а також незрячі вокалісти з Сімферополя, Вінниці, Житомира, Луцька, Мукачевого, Львова.

Протягом кількох днів у різних містах Польщі відбудуться три концерти «Відчинилося життя». Перший концерт - вже сьогодні, 11 травня. Повертаються гастролери до України 14 травня.

«Цього разу концертна група вирушає на гастролі з власним логотипом: учасники матимуть футболки з символікою проекту «Відчинилося життя», виготовлені за сприяння Програми розвитку ООН в Україні. Аналогічна символіка репрезентуватиметься на автобусі, який перевозитиме концертну групу упродовж гастрольного турне містами Польщі», - розповіла керівник проекту Оксана Потимко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,87
42,93
PLN
9,87
9,93
Оголошення
live comments feed...