• Головна
  • Слава Фреймут не дає спокою Львівській міськраді. Вона взялася рекомендувати... таксі (ФОТО)
09:00, 8 травня 2012 р.

Слава Фреймут не дає спокою Львівській міськраді. Вона взялася рекомендувати... таксі (ФОТО)

У Львові відзначили кращі компанії таксоморних перевезень наліпками «Привітне місто». Такі наліпки отримують ті таксі, які виконали вимоги до Євро-2012.

Як повідомила прес-служба Львівської міськради,  5 компаній таксомоторних перевезень отримали такі наліпки. Вимоги було визначено на засіданнях робочї групи «Таксі»: зокрема, це заборона паління, наявність таксометрів, володіння операторами іноземною мовою та інші.

Наліпки означають, що ці таксі рекомендує місто Львів.

Нагадаємо, наразі тривають відзначення ресторанів та готелів.

Впродовж минулого місяця мерія моніторила 22 таксоперевізні компанії. Одне із нововведень у таксі – це можливість розплатитися банківськими картками, підзарядити телефон. Одна компанія навіть має в машинах  безкоштовний wi-fi. В їх машинах машинах є універсальний зарядний пристрій до всіх мобільних телефонів. Цьому навіть іноземці дивуються. Диспетчери цих компаній, які ми сьогодні нагороджуємо, ходили на курси англійської мови у Львівській міській раді. Ми рекомендуємо ці компанії львів’янам та гостям міста, бо вони надають якісний сервіс

За словами директора департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради Олега Березюка, чиновникирозробили базові вимоги і рекомендації до стандартів роботи таксомоторних перевізників.

До таких вимог відноситься: відсутність у салоні зайвої атрибутики, прикрас тощо; наявність інформаційної картки з відомостями про тариф, компанію-перевізника, необхідні телефони, номер автомобіля; наявність бейджика воді; наявність таксометрів; наявність сигнальних вогнів з зеленим та червоним світлом у верхньому правому кутку лобового скла; наявність достатньої кількості карт міста.

Також є встановлений стандарт якості надання послуг та комунікації персоналу з клієнтами: заборона паління; володіння операторами інформаційно-диспетчерської служби англійською мовою на середньому рівні (щонайменше один англомовний оператор на зміну).

Як розповів власник таксі «1500» Анатолій Околіта, кожен четвертий водій володіє англійською мовою. Також він сказав, що всі водії кожного дня проходять медичний огляд.

Окрім готелів, ресторанів, таксі, за словами Олега Березюка, наліпками «Привітне місто» будуть відзначати також автозаправочні станції.

Нагадаємо, на наліпках, які роздають закладам, що рекомендує місто, зображено новий логотип Львова в рамках реалізації проекту «Привітне місто».

Слава Фреймут не дає спокою Львівській міськраді. Вона взялася рекомендувати... таксі (ФОТО), фото-1
Слава Фреймут не дає спокою Львівській міськраді. Вона взялася рекомендувати... таксі (ФОТО), фото-2
Слава Фреймут не дає спокою Львівській міськраді. Вона взялася рекомендувати... таксі (ФОТО), фото-3
Слава Фреймут не дає спокою Львівській міськраді. Вона взялася рекомендувати... таксі (ФОТО), фото-4
Слава Фреймут не дає спокою Львівській міськраді. Вона взялася рекомендувати... таксі (ФОТО), фото-5
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...