• Головна
  • Міліція обіцяє, що «десантників» та провокаторів на 9 травня у Львові не буде
17:45, 7 травня 2012 р.

Міліція обіцяє, що «десантників» та провокаторів на 9 травня у Львові не буде

Представники правоохоронних органів зазначають, що роблять все можливе для того, щоб День Перемоги у Львові пройшов без провокацій, а всі події пройдуть відповідно до офіційно затвердженої програми. Про це йшлося сьогодні під час президії Львівської обласної ради.

Зокрема, заступник начальника ГУМВСУ у Львівській області Михайло Курочка заявив, що міліція не дозволить розгорнути червоні прапори під час заходів на відзначення Дня перемоги.

На запитання представника однієї з ветеранських організацій про те, як міліція відреагує на розгортання «великої червоної шмати», М. Курочка відповів: «Ми не дозволимо, як ви кажете, червоної шмати розгорнути. Ми вживатимемо всіх заходів, щоби не допустити провокацій».

«Наша позиція незмінна… жодного десанту у Львові не буде» - додав він.

Водночас, на президії, де обговорювалось питання можливих провокацій на День Перемоги, були присутні також представники СБУ та прокуратури Львівської області.

Зокрема, головного управління СБУ Львівщини Олександр Вольський повідомив, що наразі немає жодної інформації про підготовку якихось провокацій 9 травня та приїзд представників радикальних лівих організацій до Львова.

Своєю чергою представник прокуратури Володимир Брездень повідомив, що у випадку незаконних дій прокуратура дасть належну оцінку двом сторонам будь-яких конфліктів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...