• Головна
  • Львів’янам подарували пісяючого Сталіна (ФОТО)
16:15, 7 травня 2012 р.

Львів’янам подарували пісяючого Сталіна (ФОТО)

До дня Перемоги Колими над Бухенвальдом, 7 травня 2012 року, БРАТСТВО подарувало всім ветеранам заградотрядів пам‘ятники «Пісяючий Сталін». В Києві пам‘ятник встановлено на вул. Братській. Також «Пісяючих Сталіних» встановлено в Одесі та Львові, в проїзді Андриоллі неподалік від площи  Ринок, де образ генсека також викликав ажіотаж.

Скульптуру виконано у зріст людини в актуальній художній манері симбіозу радянської ностальгії з сучасними євроінтеграційними прагненнями.

Пам’ятник виконаний у кращих традиціях Євросоюзу, одним із символів котрого є брюссельський писяючий хлопчик (Manneken Pis). Як і брюссельській «Пісяючий хлопчик», скульптура виконана як діючий фонтан.

Цей художній жест спрямований на розвінчання культу перемоги одних окупантів над іншими. «Писяючий Сталін» поховає комуністичні міфи, багато років нав’язувані антиукраїнськими силами.

Встановлений в Києві «Пісяючий Саталін» простояв біля з пів-години, після чого працівникі міліції разом з представником благоустрою схопили пам‘ятник і понесли в бік Контактової площі, де перевстановили його біля одного з кіосків. Також співробітники міліції намагались заарештувати одного з організаторів, але завдяки увазі журналістів відмовились від своїх злочинних задумів.

Львів’янам подарували пісяючого Сталіна (ФОТО), фото-1
Львів’янам подарували пісяючого Сталіна (ФОТО), фото-2
Львів’янам подарували пісяючого Сталіна (ФОТО), фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,20
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...