• Головна
  • Сьогодні на вулиці Пекарській офіційно відкрили центр надання послуг учасникам бойових дій
13:48, 17 жовтня 2016 р.

Сьогодні на вулиці Пекарській офіційно відкрили центр надання послуг учасникам бойових дій

Сьогодні, 17 жовтня, у Львові на вулиці Пекарській, 41, офіційно розпочав роботу міський центр надання послуг учасникам бойових дій.

Про це 032.ua розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

хлопці і жінки, які тут працюють пройшли зону бойових дій

"Сьогодні ми маємо офіційно перший робочий день в цьому приміщенні, втім центр вже працює останні місяці. Ми спочатку приймали відвідувачів у приміщенні Личаківської адміністрації, а від сьогодні прийом буде відбуватись тут. Дуже приємно, що хлопці і жінки, які тут працюють пройшли зону бойових дій, також це є родини наших героїв і волонтери. Вони з півслова розуміють людей, які сюди приходять. Важливо в одному місці надавати всі комплексні допомоги, надавати інформацію та консультацію, щоб людина, яка пройшла зону бойових дій, не бігала по різних кабінетах. Тут всі мають працювати разом, щоб максимально допомогти адаптуватись до сьогоднішнього життя і бути корисним. Важливо, щоб кожен хлопець, який пройшов зону бойових дій, мав роботу та нормальну ситуацію в сім’ї, яка зможе нормально входити у це життя", - розповів міський голова Львова Андрій Садовий

Нагадаємо, що Центр надання послуг учасникам бойових дій розпочав свою роботу ще з травня 2016 року і впродовж цього періоду у центр звернулося орієнтовно 3 тисячі учасників АТО та членів їх сімей.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,13
39,22
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...