• Головна
  • Топ-5 рецептів вишуканих страв, які легко приготувати вдома!
Новини компаній
18:12, 23 вересня 2016 р.

Топ-5 рецептів вишуканих страв, які легко приготувати вдома!

Новини компаній

Прекрасно, коли у Вас є час і можливість готувати вишукані страви з великим набором незвичних інгредієнтів. Але, якщо все зовсім інакше, а через постійну зайнятість Ви спроможні хіба що на банальні бутерброди, чи підсмажену яєчню, то наша пропозиція повинна Вас зацікавити.

Отже, сьогодні життя диктує свої нові ритми, а час не може одного – текти назад. І усім, як ніколи, не вистачає таких необхідних хвилин, аби приділити вдосталь часу для приготування страви, що пристойно виглядатиме і перед неочікуваними гостями, котрі несподівано нагрянули, і перед коханою людиною, з якою плануєте провести романтичну вечерю вдома - із запаленими свічками й без зайвої уваги…А, можливо, просто у дощову холодну погоду не бажаєте йти до галасливого кафе, а хочете переглянути улюблений фільм й насолодитися затишним вечором у власній оселі? Все це прекрасно, якщо не брати до уваги підпільний голод, що здатен зіпсувати найграндіозніші плани, адже вживання їжі – ще ніхто не відміняв! Саме тому 032.ua у партнерстві із першим у Львові сервісом доставки наборів для приготування їжі «Foodpuzzle» підготував рецепти п‘яти вишуканих страв, які часто подають у престижних ресторанах. Тепер ви зможете легко і швидко приготувати смачні, вишукані та ексклюзивні страви у себе вдома, і навіть найповажніші гості не зможуть встояти перед їхнім витонченим смаком. Пропонуємо вам ТОП-5 рецептів високої кухні, які львів‘янам легко вдасться приготувати у себе вдома. А ще – увесь набір та спецій до кожного із цих п‘яти рецептів можна відтепер не купувати у магазині чи супермаркеті, витрачаючи час на пошуки та черги на касі, а замовити їх просто додому. Адже тепер для Вас у Львові вперше запрацював сервіс доставки наборів для приготування їжі під назвою «Foodpuzzle»! Це –завжди свіжі та якісні продукти і безкоштовна доставка!

  Рецепт №1: Лосось у сирному соусі

26-e1463608911196

Вам знадобляться: філе лосося, плавлений сир, вершки, цибуля, тим‘ян (чебрець), лимонний сік, помідори черрі, сіль, перець, мікс салату, оливкова олія.

ПриготуванняФіле лосося збризніть лимонним соком, посоліть та поперчіть й обгорніть фольгою так, аби утворилися своєрідні бортики.

Для сирного соусу Вам знадобиться обсмажена на сковорідці до ледь золотистого кольору дрібно нарізана цибуля, до якої додаються вершки, плавлений сир, дрібка перцю та солі. Усе розмішується до однорідної маси. Аби соус видався смачнішим, його потрібно зняти з вогню, не давши закипіти, добавити оцет й ще раз перемішати. Готовий соус виливаємо у розріз лосося й випікаємо в духовці 15-18 хвилин при 180С. Страву викладаємо на тарілку, а збоку ложимо мікс салату, котрий обов‘язково приправляємо сіллю та перцем й злегка поливаємо оливковою олією, додаємо помідори черрі. І – ву-а-ля!

Рецепт №2: Каре телятини у вишневому соусі.

34-3-e1463606774826

Знадобляться: каре телятини, вишневий соус, яблука, груші, цукор, коньяк, соняшникова олія, часник, розмарин, оливкова олія, сіль та перець.

Приготування: Ріжемо фрукти дольками й викладаємо на сковорідку. Додаємо коньяк та трішки цукру. Фрукти обсмажуємо на невеличкому вогні впродовж 10 хвилин й викладаємо усе в окрему посудину. Телятину натираємо з обох боків сумішшю зі спецій та оливковою олією й смажимо на розігрітій сковорідці з обох боків 3-5 хвилин, додаючи при цьому часник і гілоку розмарину. Готове м‘ясо викладаємо на тарілку разом із фруктами й поливаємо усе вишневим соусом – і ресторанне блюдо у Вас на столі!

     Рецепт №3: Італійська паста з грибами.

IMG_9974-2-e1463662563381

Знадобляться: спагеті, мікс грибів, сир, пармезан, вершкове масло, петрушка, часник, лимон, цедра лимону, мускатний горіх, соняшникова олія, базилік, кінза, сіль та перець.

Приготування: Нарізаємо гриби великими шматками, додаємо трішки дрібно порізаного часнику й зелень. Натираємо з дольки лимона цедру й вичавлюємо сік з неї для подальшого використання. На розігрітій сковорідці смажимо гриби майже хвилину, зменшуємо вогонь й додаємо часник та смажимо ще 10 хвилин. Згодом добавляємо лимонний сік, вершкове маслом й притрушуємо гриби пармезаном та зеленню.

Тим ставимо кип‘ятити воду (посоліть її обов‘язково), коли ж закипить – вкидаємо макарони й варимо впродовж 6-ти хвилин на середньому вогні. Готові макарони, відливаємо в окрему ємкість 4 столові ложки цієї воли(знадобиться для подальшого використання), а спагеті промиваємо й перемішуємо з грибами з додаванням тієї води, яку залишали в окремій посуді. Готову страву прикрасьте зеленню, пармезаном та дольками лимона. Такою стравою не тільки здивуєте, але й вразите гостей її неперевершеним смаком!

    Рецепт №4: Груша у винному соусі зі смаженими горіхами та сиром "Dore blue".

74-Edit-1

Знадобляться: груша, сухе червоне вино, цукрова пудра, гвоздика, кориця, горіхи, сир «Dore blue».

Приготування: спочатку чистимо грушу від шкірки та обрізаємо низ, щоб вона стійко стояла. Наливаємо вино в посудину, додаємо цукрову пудру, гвоздику, корицю. Усе ставимо на невеличкий вогонь. Занурюємо туди грушу й варимо 20 хв. Виставляємо грушу на паперову серветку, а суміш у посудині випарюємо 20-25 хв. до загущення. Далі - смажимо горіхи на сухій сковорідці впродовж 5 хв. Грушу виставляємо на блюдо й навколо посипаємо сиром та горіхами, поливаємо усе винним соусом та прикрашаємо паличками кориці. Такий рецепт приємно вразить найвибагливіших ласунів!

    Рецепт №5: Крем-суп з броколі

113-e1463747278245

Знадобляться: броколі, сіль, перець, куряче філе,соняшникова олія, тим‘ян (чебрець), вершки, листя салату.

Приготування: броколі повністю покриваємо водою й ставимо на середній вогонь, солимо й варимо 15-20 хв. до м‘якості. Куряче філе натираємо олією, приправляємо тим‘яном (чебрець), сіллю та перцем й залишаємо маринуватися 10 хв. Відливаємо 50 мл. води, у якій варилося броколі, в окрему ємкість ( ця вода знадобиться пізніше), всю іншу воду – повністю зливаємо. Броколі викладаємо у посудину й додаємо 50 мл. тієї води, що залишали. Усе перебиваємо блендером до однорідної маси. На розігріту з олією сковорідку викладаємо замариноване куряче філе й смажимо 4-5 хв., постійно помішуючи. Перебиту блендером масу розміщаємо у каструлі й ставимо на вогонь, приправляємо сіллю та перцем й доводимо до кипіння, а далі – додаємо вершки й знімаємо з вогню. Приготовлений крем-суп виливаємо у глибоке блюдо, зверху викладаємо шматочки курки й прикрашаємо зеленню та листям салату. Такий крем-суп здивує витонченим смаком, а головне, як кажуть у відомій приказці: «Дешево і сердито!»

Зазначимо, що в меню «Foodpuzzle» є чимало смачних та витончених страв, які можна легко, а головне - швидко приготувати вдома. Із повним переліком страв можна ознайомитися ТУТ.

Контакти «Foodpuzzle»:

+38(067) 250 72 80

Електронна пошта: foodpuzzle.lviv@gmail.com Графік роботи: чекаємо на Ваші замовлення щодня з 9.00 до 22.00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...