Новини компаній
16:27, 1 серпня 2016 р.

Керамічний конвектор у Львові

Новини компаній

Дуже багато людей вважають, що предмети з кераміки дуже крихкі і не зможуть прослужити довгий термін. Але ця думка помилкова, особливо якщо мова йде про керамічні конвектори, які вже багато років використовуються для обігріву приміщень і довели, що не тільки максимально міцні, а й ефективні в роботі. Керамічний конвектор відмінної якості у Львові можна придбати в інтернет-магазині Алло, де їх вибір величезний і кожен покупець знайде для себе оптимальний варіант. Але які типи конвекторів існують і на що звернути увагу при виборі?

Типи конвекторів та критерії вибору

Відрізнятися керамічні обігрівачі для дому можуть за способом отримання енергії:

  • Газові.

  • Електричні.

Розглянемо, як працює керамічний газовий обігрівач для будинку. Горіння пропан-бутану відбувається всередині керамічної панелі. Паливо подається на пальник по шлангу від балона. Прилади можуть бути досить громіздкими. Рекомендовано їх використання для складських приміщень, гаражів, обігріву відкритих майданчиків, веранд, дач, в похідних умовах. Вартість таких обігрівачів набагато нижче, ніж електричних аналогів.

Найбільш відповідний для будинку варіант – електричні керамічні обігрівачі. Ці прилади мають невеликі розміри, привабливий дизайн і кілька ступенів безпеки, що дозволяє використовувати їх навіть в дитячих кімнатах.

Також прилади класифікуються за місцем установки:

  • На підлогу.

  • Настінні.

  • Настільні.

Обігрівачі, призначені для розміщення на підлозі, поміщені в теплоізольований корпус. Це найпоширеніші прилади. Видів і форм їх може бути безліч: від невеликих вітродуйок, які переносяться за допомогою ручки, до великих систем, які не тільки гріють, але і фільтрують і іонізують повітря. Потужність підбирається по квадратурі приміщення.

Настінні керамічні обігрівачі для дому. Це можуть бути витягнуті прилади, схожі на кондиціонери, або дуже тонкі глянцеві керамічні панелі, які можна ідеально вписати в інтер'єр. Керамічні моделі, що працюють на основі інфрачервоного випромінювання, призначені для закріплення під стелею. Для зручності використання до настінних обігрівачів додається пульт дистанційного керування.

Настільні. Це компактні не надто потужні вироби для місцевого обігріву невеликих кімнат і кабінетів.

За якими ще критеріями можна вибрати керамічний конвектор?

  • Терморегулятор. Мабуть, наявність терморегулятора вже стало золотим стандартом для кліматичної техніки. Моделі без нього, можна вважати морально застарілими і неякісними.

  • Автоповорот. Ця функція забезпечує рівномірний і прискорений обігрів усіх куточків кімнати.

  • Фільтр на зворотному боці корпусу. Звідси походить надходження повітря, який буде нагріватися. Присутність фільтра не допускає осідання пилу на елементах вентилятора і нагрівача, а також робить чистіше повітря, яким дихають люди.

  • Режими потужності. Далеко не завжди умови в приміщеннях однакові. У сильні холоди має сенс включати прилад на його максимальну потужність, але якщо потрібно лише трохи підняти температуру повітря, слабші режими дозволять не витрачати даремно електроенергію.

  • Обдув без температури. Така функція дозволить використовувати обігрівач, в якості вентилятора в літній спекотний період. Іонізатори і антибактеріальні лампи, якими оснащені деякі моделі, за твердженням виробників, зроблять повітря в кімнаті більш корисним для людини.

Якщо самостійно не вдається підібрати ту модель, яка зможе ефективно обігріти приміщення, то консультанти магазину у Львові завжди готові допомогти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,91
40,03
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...