• Головна
  • З'явилося оперативне відео з місця автокатастрофи на Львівщині, внаслідок якої 4 людини загинуло і ще 12 постраждалих опинились у лікарні (ВІДЕО)
відеосюжет
18:14, 11 серпня 2016 р.

З'явилося оперативне відео з місця автокатастрофи на Львівщині, внаслідок якої 4 людини загинуло і ще 12 постраждалих опинились у лікарні (ВІДЕО)

відеосюжет

У четвер, 11 серпня, на трасі Київ-Чоп  поблизу села Нагірне, що у Сколівському районі Львівської області неподалік одна від одної сталось дві ДТП.

За інформацією поліції, сьогодні близько 13 год. 49-річний водій мікроавтобуса Мерседес Спринтер із Закарпаття скоїв зіткнення з іншим Спринтером та з мікроавтобусом Сітроєн.

Внаслідок зіткнення водій Спринтера, а також пасажир, який сидів на передньому сидінні від отриманих травм загинули на місці аварії. Ще 9 пасажирів, які постраждали у ДТП із травмами різного ступеня важкості було госпіталізовано у лікарню.

Неподалік від цієї дорожньо-транспортної пригоди, сталася ще одна моторошна аварія - водій БМВ, виконуючи обгін, не встиг завершити маневр і скоїв зіткнення із екскурсійним автобусом. Внаслідок удару автівка в'їхала у відбійник, а потім спалахнула.

У ДТП загинув водій та жінка-пасажир легковика. Вони померли на місці події.

Троє неповнолітніх пасажирів автівки отримали травми різного ступеню важкості та були госпіталізовані до лікарні.

032.ua публікує оперативне відео з місця двох ДТП:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...