• Головна
  • Львівські медики скаржаться на жахливі умови роботи (ФОТО)
13:01, 7 серпня 2016 р.

Львівські медики скаржаться на жахливі умови роботи (ФОТО)

Медики 1-ої підстанції швидкої медичної допомоги у Львові, що на вул.Київська, 31, скаржаться на нестерпні і жахливі умови праці.

Про це повідомляє сайт 032.ua з посиланням на допис у спільноті "Варта-1" на сторінці у Facebook, однієї із працівниць медичної установи.

За її словами, на підстанції створені жахливі умови для роботи та відпочинку медичних працівників. Тут не вистачає медикаментів, автомобілі швикої медики змушені ремонтувати за свій рахунок, а начальство не хоче звертати уваги на проблеми своїх підлеглих.

Усі косметичні ремонти ми виконуємо за свій рахунок

"Ліжка, де ми відпочиваємо в перервах між викликами, мають матраси, які там ще з часів Радянського Созу,  стіни в жахливому вигляді (ніби це не місце відпочинку для персоналу, а якийсь карцер чи кімната з гратами, де психічно хворий дер нігтями ці стіни впродовж 20 років). Усі косметичні ремонти ми виконуємо за свій рахунок, а несправні автомобілі ремонтують за кошти водіїв. Постіль міняють раз на місяць, тому приносимо свою, взимку тут неймовірно холодно, інколи здається, що це не місце для людей, а для худоби якоїсь, кімната на подобі хліва", - йдеться у дописі.

До того ж, автор допису звинувачує керівництво підстанції у несвоєчасному фінансуванні та нестачі медикаментів. 

"Головний лікар не надає нам комфортні умови, до того ж, маємо затримки із фінансуванням, нестачу медикаментів. Лікарів на зміні не вистачає, а за зарпату я взагалі мовчу. Зате головний лікар собі постійно щось кладе в кишеню, замість того аби щось корисне зробити. Колись на цьому місці була конюшня, здається з тих часів вона там і лишилась", - зазначає автор.

Фото: 

Львівські медики скаржаться на жахливі умови роботи (ФОТО), фото-8

Джерело фото: Варта-1/Facebook

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032uaмедики #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...