• Головна
  • Як вибрати компресорний інгалятор у Львові?
Реклама
10:31, 4 липня 2016 р.

Як вибрати компресорний інгалятор у Львові?

Реклама

В даний час дуже ефективним і головне безпечним лікуванням бронхіальної астми, бронхіту та інших захворювань верхніх дихальних шляхів вважається проведення інгаляцій. Кілька десятків років тому їх проводили за допомогою пари, що виходить з тільки що відвареною неочищеної картоплі, але сьогодні все сильно змінилося, з'явилися інгалятори. Як вибрати компресорний інгалятор на med-magazin.com.ua міста Львова, про це і піде наша розповідь сьогодні?

Які завдання виконує і що собою представляє?

Це один з найбільш ефективних способів лікування захворювань дихальної системи для дорослих і дітей. Інгалятор, відомий також як «небулайзер», вводить в організм ліки оптимальними для лікування дозами. Крім того, що використання інгалятора зручно, він максимально швидко проникає в трахеобронхиальное дерево і відразу починає діяти на вогнище проблеми. Завдяки тому, що ліки відразу потрапляє на слизову, воно швидко всмоктується організмом. Це засіб вважається одним з найбільш ефективних способів для швидкого зняття симптомів хвороб дихальної системи.

Головне завдання приладу – це позбавити хворого від проблем з органами дихання. Однак це сучасне медичне пристрій впливає комплексно, і добре справляється з такими завданнями, як:

  • усунення запалення в дихальних шляхах;

  • редукування алергічних реакцій;

  • зняття набряку слизової, бронхів, трахеї;

  • оздоровлення всієї дихальної системи;

  • вплив на всі органи дихання, включаючи альвеоли;

  • зменшення бронхіальних спазмів.

Як видно з перерахованого вище, інгалятори можуть використовуватися для лікування найрізноманітніших захворювань респіраторного тракту. Однак перед тим, як вибрати відповідний інгалятор для лікування серйозних хвороб, проконсультуйтеся з лікарем.

Особливості компресорних інгаляторів: переваги і недоліки

Компресорні інгалятори за принципом своєї роботи дуже схожі з ультразвуковими моделями, вони також формують аерозольна хмара, але тільки за допомогою компресора, який створює потужний потік повітря через малий отвір в камері, в якій міститься лікарський розчин. Такий інгалятор виробляє частинки менше 5 мкм.

Головною перевагою є те, що в ньому можуть використовуватися практично будь-які лікарські речовини, що застосовуються для інгаляцій. Але такі прилади мають великі розміри і масу, а також специфічний шум при роботі. Проте, вони відрізняються довговічністю і відсутністю будь-яких витратних матеріалів. Серед компресорних інгаляторів зустрічаються і щодо безшумні в роботі і не дуже великі моделі. Це найбільш затребувана група приладів серед інших через невисоку вартість і ефективності в лікуванні, а також довговічності в роботі. Цю групу інгаляторів сміливо можна віднести до універсальної категорії.

Серед його переваг можна особливо виділити такі:

  • прийнятна ціна;

  • довгий термін служби;

  • висока ефективність;

  • можливість використання різного роду ліків.

А ось до недоліків можна віднести тільки шум під час роботи і досить великі розміри, хоча останнім часом стали з'являтися нові більш зручні варіанти, які обов'язково припадуть до душі покупцям інтернет-магазину в місті Львові.

Якщо не вдалося зробити вибір серед величезного розмаїття моделей інгаляторів, то можна отримати детальну консультанту по кожній із моделей у консультантів, які готові завжди прийти на допомогу і дати детальну характеристику кожної моделі, представленої в магазині. Всі хто вже встиг придбати інгалятори компресорні, залишилися задоволені результатами лікування захворювань з його допомогою, легко, зручно і головне дуже подобається дітям.

Видео обзор: Ингалятор компрессорный, небулайзер Longevita BD-5000, (Великобритания)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...