• Головна
  • Виконком прийняв 4 рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок
16:02, 1 серпня 2016 р.

Виконком прийняв 4 рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок

Сьогодні, 1 серпня, на засіданні виконавчого комітету було прийнято 4 рішень щодо затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок.

Також виконком прийняв рішення про внесення змін до детального  плану території району «Збоїща» у межах громадського центру на вул. Пилипа Орлика – вул. І. Миколайчука. Про це повідомляє кореспондент 032.ua.

Відтак, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво гр. гр. Грицком Є. Р., Походіною А. Ф. і Кушкою Л. І. багатоквартирного житлового будинку з вбудованим паркінгом та приміщеннями громадського призначення на вул. Малиновій, 8, 10 зі знесенням існуючих житлових будинків.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво гр. гр. Маслюком А. Д. та Зозулею І. І. зблокованих індивідуальних житлових будинків на вул. Кавказькій, 26.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Експерт-інвест» багатоквартирного житлового будинку на просп. В. Чорновола – вул. Замарстинівській з вбудованими приміщеннями громадського призначення та паркінгом зі знесенням існуючих будівель (№ 1 на генплані).
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Експерт-інвест» багатоквартирного житлового будинку на просп. В. Чорновола – вул. Замарстинівській з вбудованими приміщеннями громадського призначення та паркінгом зі знесенням існуючих будівель (№ 4 на генплані).
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...