• Головна
  • Огляд новин за 21 липня: коротко про головне
09:17, 22 липня 2016 р.

Огляд новин за 21 липня: коротко про головне

Що сталося у Львові впродовж 21 липня? Розповідаємо:

1. На Грибовицькому сміттєзвалищі поблизу Львова встановлять камери спостереження і тепловізори. Таким чином міськрада міста сподівається покращити техніку безпеки. Закупівля обладнання обійдеться у понад 1 млн гривень.

2. Патрульна поліція у Львові оштрафувала водія за гру у покемонів. Намагаючись зловити покемона, водій автівки припаркував свій автомобіль у недозволеному місці, за що й був покараний. 

3. До Львова на лікування прибули ще 13 бійців, які захищали Україну у зоні АТО. Серед новоприбулих п’ятеро отримали поранення у зоні АТО, троє травмовані і ще п’ятеро військових захворіли. Троє бійців мають важкі поранення.

4. У Львові переконують, що Мінрегіон отримав усі необхідні документи щодо проекту будівництва сміттєпереробного заводу. Принаймні у цьому впевнена начальник управління зовнішньоекономічної діяльності та інвестицій Львівської міської ради Ольга Сивак. Тепер влада міста чекає на відповідь з Мінрегіону, і сподівається, що у міністерстві врахують нинішню непросту ситуацію у Львові. 

5. Стало відомо,  чому у Львові досі не курсує електробус. Чиновники знову запевняють, що новий транспорт буде перевозити пасажирів, щоправда не знають коли це станеться. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #огляд_новин #головні_події #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...