• Головна
  • На Великодньому ярмарку у Львові можна буде придбати все: від вишиванок до меду
11:17, 24 березня 2012 р.

На Великодньому ярмарку у Львові можна буде придбати все: від вишиванок до меду

З 7 квітня до 13 травня в нашому місті відбуватиметься Великодній ярмарок. Цьогоріч торгівля здійснюватиметься у 98 спеціальних павільйонах на проспекті Свободи. На ятках переважно лежатимуть продукти львівських виробників, повідомили в прес-службі ЛМР.

«Цього року буде встановлено на проспекті Свободи – алеї перед Оперним театром 98 дерев’яних стилізованих будиночків. Ми надаємо перевагу місцевому львівському товаровиробнику, щоб вони мали можливість показати свою продукцію і отримати кошти від своєї діяльності», - розповідає директор ТзОВ «Львівські Ярмарки» Ігор Фіняк.

Цьогоріч на Великодньому ярмарку будуть представлені: подарунки, сувеніри; вишиті речі; плетення з льону; вироби народного промислу (одяг, вироби з глини і металу, дерева); предмети інтер’єру, текстильні вироби; товари для дітей; книги; продукти бджільництва; солодощі; хлібобулочні вироби, пряники; продукти і напої до святкового столу, а також покупцям буде запропоновано невеличкі заклади громадського харчування.

«Ми намагаємось на ярмарку представити такі товари, які важко купити в якомусь іншому місці. Перед укладанням договору оренди з нами підприємець також укладає договір, де чітко зазначений асортимент продукції, якою торгує власник. Якщо змінюється асортимент у ту сторону, що суперечить проведенню ярмарків, ми розриваємо з таким підприємством договір оренди. Конкуренція на участь у ярмарку є досить високою, тому вибрано тих підприємців, які представлятимуть більш якісну і кращу продукцію.

Багато буде виробників меду, сувенірів, як правило, ручної роботи. Наші менеджери дуже ретельно підбирають учасників-підприємців, які виготовляють або торгують виробами ручної роботи. Буде багато виробів з каменю, з дерева», - додав директор ТзОВ «Львівські Ярмарки» Ігор Фіняк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#оборудование
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...