• Головна
  • Костюк поламав плани депутатів щодо висловлення йому недовіри
16:15, 6 березня 2012 р.

Костюк поламав плани депутатів щодо висловлення йому недовіри

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк не готовий звітувати про соціально-економічний розвиток області на другому пленарному засіданні сесії Львівської облради, яка має відбутись 13 березня. Про це заявив голова фракції Народного Руху України в облраді Андрій Корнат.

За його словами, Львівська ОДА листом повідомила про те, що вона не має змоги відзвітувати про програму соціально-економічного розвитку в термін встановлений радою і просить перенести його на 14 березня.

«З урахуванням того, що звіт голови облдержадміністрації призначений на 13 березня, а ОДА пропонує почати слухання звіту у комісіях з 14 березня, то це є нічим іншим, як ухиляння від звіту. Такі дії ЛОДА свідчать про її абсолютну безвідповідальність, та прирікають область на відсутність програми розвитку, отже, і відсутність фінансування основних потреб Львівщини", - зазначив Андрій Корнат.

Нагадаємо, що наступній сесії облради планували винести питання щодо висловлення недовіри губернатору Львівщини. Підставою для цього мав стати звіт голови ОДА щодо результатів його діяльності. Водночас, М. Костюк на попередньому засіданні Львівської облради заявив, що термін його перебування на посаді очільника області є надто малим, щоб звітувати про виконану роботу і давати оцінку його діяльності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...