• Головна
  • У Львові через п'яного водія пасажирка таксі потрапила до лікарні
водій їздив без прав
23:01, 29 травня 2016 р.

У Львові через п'яного водія пасажирка таксі потрапила до лікарні

водій їздив без прав

У патрульній поліції розповіли подробиці.

За інформацією прес-служби патрульної поліції Львова, сьогодні, близько другої години ночі, патрульні спілкуючись з водієм на мості, що на перетині вулиць Стрийська-Луганська почули гуркіт, характерний ДТП .

Відпустивши водія, вони вже за дві хвилини були на місці. Зіштовхнулися автомобілі Daewoo Lanos та Daewoo Nexia. За словами таксиста на Daewoo Nexia, другий учасник ДТП виїхав на зустрічну, його розвернуло і він в‘їхав у нього. Інший водій-свідок розповів, що автомобіль Daewoo Lanos на великій швидкості обігнав його і на зустрічній його розвернуло. Від удару постраждала 21 річна пасажир таксі. Її госпіталізували.

Власник Daewoo Lanos перебував з очевидними ознаками алкогольного сп‘яніння і запевняв охоронців правопорядку, що не він був за кермом, а колега, який їхав поруч. Слідчий з ДТП попередив чоловіка, який сказав, що він був за кермом про кримінальну відповідальність, адже є потерпіла. Чоловік наполягав на своєму.

При перевірці на стан сп‘яніння у водія в крові виявили 0.25 проміле при допустимих 0.2 проміле. У нього не було водійського посвідчення, тому патрульні винесли постанову за керування транспортним засобом без документів. Далі справою займаються слідчі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...