• Головна
  • На Львівщині засудили чоловіка за розбещення 12-річного хлопчика
11:05, 6 березня 2012 р.

На Львівщині засудили чоловіка за розбещення 12-річного хлопчика

 

В Червонограді зловили 33-річного чоловіка, який впродовж року систематично вчиняв розпусні дії з 12-річним хлопчиком, мешканцем м. Соснівки. Затриманий спочатку вчився в школі-інтернат, згодом працював в ЖЕКу, жив в гуртожитку та регулярно випивав. А всі свята відзначав в свого товариша, який мав пасинка Івана. Його чоловік і почав розбещувати, повідомили в відділі зв’язків з громадськістю ГУМВС України у Львівській області.

 

«Ця історія розпочалась на Новий рік 2011 року. Іван проживав разом із молодшою сестрою Ольгою, мамою Світланою та її співмешканцем. Вони жили у Червонограді, а літом 2011 року переїхали до м. Соснівка. Діти навчалися у с. Острів Сокальського району. Жила сім’я на мамині гроші. Жінка працювала двірничкою. Вітчим ніде не працював, а в основному пиячив», розповідає начальник Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області Мирослав Криштанович.

 

А на Новий 2011 рік зловмисник взяв маленького хлопчика на прогулянку, пообіцявши щось йому подарувати. Завівши на територію Червоноградської школи-інтернат, чоловік зґвалтував дитину.

 

Випадок повторився через декілька днів в гуртожитку злодія. Заляканий хлопчик не розповідав батькам про те, що сталось, оскільки боявся фізичної розправи.

 

Про те, що відбувається з сином, дізналась матір хлопчика, коли той відмовився піти із сестрою до ґвалтівника, щоб позичити грошей.

 

Вражає поведінка матері, яка зателефонувала чоловіку, аби все вияснити. Той у всьому зізнався та пообіцяв ... ніколи такого не робити. Коли діти приїхали у гуртожиток чоловік пустив до хати Івана, а сестрі наказав зачекати у коридорі. Все повторилось знову. На крики дитини збіглись чергові гуртожитку, які згодом викликали міліцію, чоловіка затримали.

 

За розбещення неповнолітніх ґвалтівник отримав 8 років ув'язнення. Іван з сестрою тепер перебувають в школі-інтернат, де з дитиною працюють психологи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...