• Головна
  • Гаряча вода у помешканнях львів'ян з'явиться лише 11 червня
23:43, 23 травня 2016 р.

Гаряча вода у помешканнях львів'ян з'явиться лише 11 червня

Зважаючи на велику кількість поривів та роботи з їх ліквідації, відновлення гарячої води відбудеться з 11 червня у всіх районах, які обслуговує ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Про це повідомляє сайт міста Львова 032.ua з посиланням на сайт підприємства "Львівтеплоенерго".

Як йдеться у повідомленні, після завершення гідравліки магістральних трубопроводів від ТЕЦ-1 та ТЦ "Північна", було виявлено близько 90 проривів тепломереж. 

Один із найбільш проблемних відрізків тепломережі, який потрібно замінити - це мережа на Сихові

"Один із найбільш проблемних відрізків тепломережі, який потрібно замінити - це мережа на Сихові, в районі Верхнього Шувару, пр. Червоної Калини,36. В кінці лютого там вже виникав порив, через що було призупинено подачу опалення і гарячої води на весь Сихів. Складність робіт тут полягає в тому, що дана теплова мережа пролягає через базар. Тому, перш ніж приступити до ремонтних робіт, потрібно забрати торгівельні будки. Заміна даної магістральної мережі є надзвичайно важливою, адже по ній іде теплопостачання на весь Сихівський район", - йдеться у повідомленні. 

Також пориви виникли на теплових мережах по вул. Наукова,5-7, на території військової частини по вул. Стрийська,28, на вул. Тернопільській (ТК-1004-1005), вул. Володимира Великого,3-5, 51, вул. Щурата,7-11, Хвильового,56а (в бойлерній) та ін..

"Під час гідравліки також виник порив на магістральні мережі діаметром 1000 мм на виході з ТЦ «Північна», від якої іде теплопостачання на весь Шевченківський район", - зазначають тепловики.

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності пов’язані з проведенням ремонтних робіт. 

Нагадаємо, як раніше писав 032.ua, відновити гаряче водопостачання львів'янам мали до 1 червня цього року.

Також нагадаємо, що гідравічні випробування  з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури, тривають у нашому місті з 10 травня. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #водопостачання #новини #львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...