• Головна
  • Для львів’ян на День міста влаштують фестиваль їжі
Новини компаній
14:26, 4 травня 2016 р.

Для львів’ян на День міста влаштують фестиваль їжі

Новини компаній

Під час святкування Дня Львову, 7 травня пройде масштабний фестиваль їжі за підтримки торгової марки “Львівське Robert Doms”. Про це повідомляють організатори.

“Вхід на захід буде вільним для всіх охочих, а окрім різних смачних страв і напоїв на гостей чекають зони відпочинку, фото-майданчики, концерти вуличних музикантів, розваги від аніматорів і, звичайно ж, кулінарні майстер-класи”, - кажуть вони.

Відомий львівський промисловець Роберт Домс полюбляв подорожувати Європою, де куштував національні страви  та напої. Найбільш вдалі ідеї мандрівник привозив до рідного Львова.

“Таким чином, на фестивалі їжі буде представлено багато смачних історій від Роберта Домса, а саме — з Праги, Відня, Мюнхена та Брюсселя”, - кажуть організатори феста.

Пропонуємо вам пивний путівник по Європейським країнам.

Прага

Світле пиво почали варити у Богемії ще на початку 19 століття. Він має насичений золотистий колір, густу піну, яскраво виражений хмільний аромат і м'який солодовий смак з фруктовими відтінками. Його можна поєднувати майже з будь-якою стравою — від картоплі по-домашньому до традиційних солодощів, але особливо добре розкривають карамельний смак світлого пива м’які сири та морепродукти.

Відень

Для цього регіону характерне напівтемне пиво з насиченим бурштиновим кольором та яскраво-вираженим солодовим смаком із нотками підсмаженого ржаного хлібу. Багатий солодовий смак цього сорту добре пом'якшують насичені пряні та гострі страви, як наприклад, крильця BBQ або бургер із соусом чілі.

Мюнхен

Тут панує темне пиво, чий міцний смак й насичений аромат визначаються кавоподібним солодовим смаком. У повній мірі цей сорт пива розкривається у поєднанні з м’ясними стравами — смаженою свининою, яловичиною на грилі, тушкованою качкою.

Брюссель

Столиця Бельгії — це і столиця світлого нефільтрованого пива, яке відрізняють неймовірна м’яка пшенична солодкуватість, пряні нотки коріандру, цитрусових і бананів. А ніжне пиво вимагає ніжних страв, наприклад, салатів, морепродуктів і десертів.

Отже, приходьте на фестиваль їжі, смакуйте страви з різних куточків світу та діліться власними історіями!

Для львів’ян на День міста влаштують фестиваль їжі, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,36
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...