• Головна
  • Завтра у Львові підприємці, чорнобільці та афганці будуть питати владу про обіцянки
08:46, 22 лютого 2012 р.

Завтра у Львові підприємці, чорнобільці та афганці будуть питати владу про обіцянки

23 лютого у Львові відбудеться спільна акція протесту підприємців із західних областей України з вимогою „припинити соціальне знищення українського народу”.

Акція відбуватиметься у формі пікетування біля Львівської облдержадміністрації, повідомив УНІАН з посиланням на  співорганізатора акції, співголову ВГО „Вперед!” Руслана Секелу.

За його словами, співорганізаторами акції, яка розпочнеться о 16.00, також виступили представники чорнобильських організацій Львівщини, афганці, діти війни, всеукраїнський комітет „Наступ!”.

„До Львова приїдуть підприємці із Хмельницького, Івано-Франківська, Тернопільщини. До них долучаться підприємці з усієї Львівщини та представники ряду громадських організацій, які об’єднують чорнобильців, афганців, дітей війни. Метою нашої акції є мобілізація людей для подальшої боротьби у відстоюванні своїх прав перед владою, оскільки усі свої обіцянки, дані у 2011 році, українська влада до цього часу не виконала – ні перед чорнобильцями та афганцями, ні перед підприємцями. Разом з тим, соцільне становище громадян погіршується з кожним днем”, - заявив Р.Секела.

За його словами, серед основних вимог підприємців буде скасування єдиного соціального внеску, а чорнобильці запитають владу: чому досі не здійснено обіцяні належні їм виплати згідно з рішеннями судів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,08
EUR
43,16
43,25
PLN
9,97
10,03
Оголошення
live comments feed...