• Головна
  • Огляд новин за 11 квітня: коротко про головне
08:30, 12 квітня 2016 р.

Огляд новин за 11 квітня: коротко про головне

Що сталося у Львові впродовж 11 квітня: Розповідаємо:

Учора вночі сталася ДТП на трасі Львів-Краковець. Внаслідок аварії постраждав 23-річний водій. Чоловіка госпіталізували і він перебуває у важкому стані.

Також 11 квітня стало відомо, що у Львові пройде традиційний парад вишиванок. Організатор заходу Олена Незабудка повідомила, що на захід усіх учасників маршу просять приходити у вишиванках. Нагадаємо, 27 квітня 2014 року, Олена Незабудка влаштувала у Львові парад вишиванок на честь дивізії "Галичина", хоч напередодні влада львівської області попросила відмінити масові заходи, аби уникнути можливих провокацій.

Тим часом у Львові для руху транспорту закрили вулицю Голубовича. Вулиця буде непроїзною до 16 квітня через те, що на вул. Голубовича, 37 влаштовуватимуть зовнішні мережі водопостачання житлового будинку.

А мер міста розповів, що дуже хоче запросити Порошенка на завод. “Я би дуже хотів запросити на завод японської компанії “Fujikura” Президента України, щоб він приїхав, побачив, як треба організовувати роботу”, - розповів Андрій Садовий.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #огляд_дня
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...