• Головна
  • Українці стали більш свідомо ставитися до свого здоров'я
Новини компаній
16:00, 8 квітня 2016 р.

Українці стали більш свідомо ставитися до свого здоров'я

Новини компаній

Українці стали більш свідомо ставитися до свого здоров'я та здоров'я своїх близьких. Про це свідчать дані статистики Сервісу пошуку лікаря doc.ua. Таким чином, українці все менше ігнорують повторні візити до лікаря після закінчення курсу лікування. У порівнянні з минулим роком, цей показник зріс на 15% і склав 27%.

«Українці починають діяти за принципом «розумного споживання» медичних послуг. Вони намагаються зібрати максимум інформації про лікаря, до якого хочуть записатися на прийом, довідатися про ціни на консультацію, дізнатися думки людей, які вже проходили лікування у фахівців, - коментує тенденцію Сергій Казанцев, CEO сервісу пошуку лікарів doc.ua. Не в останню чергу це пояснюється нестабільною економічною ситуацією. Як тільки підіймається курс долара, люди намагаються потрапити на консультацію фахівця до того, як вона подорожчає.

Важко сказати чи стали українці здоровіше. Але напевно, можна сказати, що вони стали набагато більш свідомими. Попередній збір інформації онлайн, зокрема через doc.ua - один з найрозумніших рішень ».

Згідно з даними сервісу пошуку лікарів doc.ua, тільки в 2015 році було зафіксовано 3 періоди підняття цін. Сьогодні вартість консультативного прийому в столичних клініках варіюється від 130 до 1000 грн, і залежить не тільки від кваліфікації лікаря і його спеціалізації, а й від місця його прийому. Таким чином, вартість може відрізнятися в рази.

У Львові сервіс співпрацює з 43 приватними і державними клініками, об'єднуючи 204 лікаря. Щодня в роботу надходить понад 1500 запитів на консультації. Сервіс дозволяє підібрати потрібного лікаря за критеріями ціни, місця розташування клініки, а також за більш ніж 42 тис. об'єктивних відгуків користувачів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,36
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...