• Головна
  • На Київщині триває пошук зниклого львів’янина Тараса Познякова: подробиці (ФОТО)
19:03, 6 квітня 2016 р.

На Київщині триває пошук зниклого львів’янина Тараса Познякова: подробиці (ФОТО)

Пошуки зниклого 24-річного львів’янина тривають вже другу добу. До правоохоронців приєдналися активісти із Києва та Львова, і тепер вони спільними зусиллями намагаються з’ясувати місцезнаходження Тараса Познякова. Зона пошуків постійно розширюється, втім доля хлопця й досі лишається невідомою.

Вранці 4 квітня Тарас Позняков на власному автомобілі "Audi A6" виїхав до Києва. Через сервіс BlaBlaCar він взяв собі у дорогу невідомого попутника, але до Києва Позняков так і не доїхав. До слова, представники сервісу BlaBlaCar не підтвердили інформацію, що невідомий пасажир користувався послугами їхнього сайту.

На Київщині триває пошук зниклого львів’янина Тараса Познякова: подробиці (ФОТО), фото-1

На фото: розшукуваний Тарас Позняков

Пасажирами розшукуваного Тараса Познякова стали Олег Мазарчук та Володимир Дем’ян. Саме вони зареєструвалися через сервіс подорожей BlaBlaCar та мали їхати разом із хлопцем до Києва. Та згодом стає відомо, що Олег Марчук передумав їхати до Києва вже після того, як у подорож вирушив зниклий Поляков.

"Я мав розмову із Олегом Мазарчуком, він підтвердив, що дійсно реєструвався на сервісі, але так і не поїхав із Тарасом до Києва. Тому жодних подробиць він не знає", - зазначив на сторінці спільноти "Варта-1" у Facebook львівський активіст та депутат міської ради Ігор Зінкевич. 

Із другим супутником Тараса - Володимиром Дем’яном ситуація більш цікава. На телефонні дзвінки чоловік не відповідає, але точно відомо, що він прямував до столиці у автомобілі Тараса.

"Поліція розшукує і Познякова і Дем’яна, бо останнього фіксували камери спостереження, і від нього жодної інформації також немає", - зазначив у коментарі 032.ua Ігор Зінкевич.

На Київщині триває пошук зниклого львів’янина Тараса Познякова: подробиці (ФОТО), фото-2

Фото зі сторінки Володимира Дем’яна у Facebook

Тим часом журналісти "Нового каналу" отримали відео, на якому зафіксовано автомобіль Познякова у селі Бобриця, що під Києвом. Його автівка потрапила у поле зору камер о 12:10, у понеділок, 4 квітня. На відео видно, як автомобіль зниклого львів’янина проїхав через центр села в бік лісопосадки, а через 10 хвилин тією ж дорогою повернувся назад. Скільки людей було в автівці, на відео не видно.

На Київщині триває пошук зниклого львів’янина Тараса Познякова: подробиці (ФОТО), фото-3

Джерело фото: Варта-1/Facebook

Але перед тим, відеокамери ще раз зафіксували автомобіль марки "Ауді А 6". Сталося це об 11:52, у селі Білогородка. Знову ж таки, якість відео не дозволяє розгледіти хто був за кермом автівки, втім активісти переконані, що у автівці був лише водій. 

На Київщині триває пошук зниклого львів’янина Тараса Познякова: подробиці (ФОТО), фото-4

Джерело фото: "Варта-1"/Facebook

Ще раніше, вже об 11:20 Тарас Позняков разом із попутником, – людиною, схожою  на Володимира Дем’яна, – був на заправці у селі Бузова Києво-Святошинського району. Це також зафіксували камери спостереження. Після цього він з невідомих причин відхилився від маршруту та з'їхав із київської траси.

На Київщині триває пошук зниклого львів’янина Тараса Познякова: подробиці (ФОТО), фото-5

Джерело фото: "Варта-1"/Facebook

Наразі поліція розшукує Тараса Познякова та Володимира Дем’яна, а автомобіль "Ауді А 6" оголосили в орієнтування. У пошуках зниклого бере участь і поліція Київської області, яка перевіряжє околиці сіл, де востаннє бачили Познякова. До пошшуків також долучилися громадські активісти із «Самооборони Києва» та виїхали зі Львова активісти «Варти 1».

Зазначимо, що правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за фактом зникнення львів’янина, за статтею 115 (ч.1) ККУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #Тарас_Позняков #розшук #кримінал #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...