• Головна
  • Українцеві, засудженому до 200 років тюрми в США, накинули ще 25 років
10:20, 16 лютого 2012 р.

Українцеві, засудженому до 200 років тюрми в США, накинули ще 25 років

Суд Нью-Йорка у середу засудив іммігранта з України Максима ГЕЛЬМАНА, який раніше вже дістав 200 років ув'язнення за вбивство чотирьох чоловік, до ще 25 років за спричинення поранень Джозефу ЛОЗІТО під час кривавої серії нападів на людей у лютому 2011 року.

Як повідомляє «Газета.ру», в листопаді минулого року 24-річний М.ГЕЛЬМАН визнав себе винним у вбивстві чотирьох чоловік, а також у збройному нападі і замаху на вбивство. В лютому 2011 року він «розлютився» під час побутової суперечки з матір'ю через автомобіль. Внаслідок конфлікту він спочатку зарізав свого вітчима Олександра Кузнецова. Потім М.ГЕЛЬМАН вирушив на автомобілі матері до будинку 20-річної Олени Булченко, котра, за повідомленнями ЗМІ, раніше відкинула його залицяння. Там він убив дівчину, завдавши їй 11 ножових поранень, а також її матір. Після цього М.ГЕЛЬМАН скоїв підряд два угони машин, поранивши ножем водіїв. На одному з цих автомобілів злочинець на смерть збив пішохода.

М.ГЕЛЬМАН був затриманий поліцією в метро, де він встиг кілька разів ударити ножем одного з пасажирів – Дж.ЛОЗІТО, котрий, маючи досвід занять бойовими мистецтвами, чинив йому серйозний опір і, не зважаючи на поранення, допоміг поліцейським нейтралізувати вбивцю.

Психіатрична експертиза раніше визнала М.ГЕЛЬМАНА осудним.

М.ГЕЛЬМАН, будучи наркоманом і займаючись розповсюдженням наркотиків в Брукліні, не раз потрапляв у поле зору нью-йоркської поліції. У 1994 році він іммігрував у США з України разом з матір'ю. У 2005 році вони отримали американське громадянство.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...