• Головна
  • У Львові встановлять сонячні батареї на будинках учасників АТО
13:06, 21 березня 2016 р.

У Львові встановлять сонячні батареї на будинках учасників АТО

На вулиці Під Голоском скоро почнуть уже зводити перший житлових будинок для учасників АТО та їх сімей. Планується, що на плоскому даху цього будинку та інших, що зведуть для учасників АТО, встановлять сонячні батареї.

Про це розповів директор Львівського комунального підприємства «Рембуд» Віктор Писаренко, передає кореспондент сайту міста Львова, 032.ua.

 Вони обіцяють нам допомогти у пошуках грантів

«Ми з контактувалися із місією ОБСЄ, яка працює у Львові. Вони обіцяють нам допомогти у пошуках грантів, щоб ці кошти не залучати із міського бюджету», - розповів Віктор Писаренко.

Також директор Львівського комунального підприємства «Рембуд» зазначив, що за допомогою сонячних батарей будуть освітлювати сходові клітки у будинку та прибудинкової території.

Нагадаємо, що перший будинок для учасників АТО планують здати в експлуатацію уже наприкінці листопада-початку грудня.

Перший житловий будинок складатиметься із шести поверхів і матиме три під'їзди. Також у будинку буде 53 квартири із мінімальним оздобленням.

Будуватиме будинок та мережі зовнішнього електропостачання ТзОВ «Салон «Архітектура. Будівництво. Дизайн» за 24,13 млн. та 210,13 тис. грн  відповідно.

А мережі газопостачання, господарсько-питного водопроводу та побутової і дощової каналізації будуватиме ТзОВ «Прогрестехбуд» за 291,11 тис., 1,88 млн. та 571,76 тис. грн.

Як ведуться підготовчі роботи на території будівельного майданчика, де побудують перший будинок для учасників АТО дивіться у нашому відеосюжеті: 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua #будинокучасниківАТО
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,08
EUR
42,99
43,06
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...