• Головна
  • У Львові 97-річна жінка ледь не згоріла у власній квартирі
12:02, 9 лютого 2012 р.

У Львові 97-річна жінка ледь не згоріла у власній квартирі

У Львові по вулиці Рудницького в одній з квартир трапилась пожежа через неправильну експлуатацію пічного опалення. Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС Львівщини.

Вогонь охопив одну з квартир двоповерхового житлового будинку, яка належить 97-річній жінці. Ліжко старенької стояло практично впритул до розжареної пічки.

Внаслідок пожежі власниця отримала отруєння чадним газом та опіки обличчя і кистей рук. Врятовану працівниками МНС пенсіонерку госпіталізували у 8-му комунальну міську клінічну лікарню.

Полум’я знищило речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м. Завдяки оперативним діям, бійці МНС не тільки врятували людину, а також майно на суму 100 000 грн. Прямі збитки від пожежі склали 5 000 грн, а побічні – 63 200 грн.

Загалом за минулу добу на території області трапилось чотири пожежі внаслідок порушення правил експлуатації пічного опалення.

Щоб запобігти виникненню пожеж під час експлуатації пічного опалення, ГУ МНС України в Львівській області в черговий раз нагадує громадянам основні вимоги правил пожежної безпеки. Під час експлуатації пічного опалення не можна: користуватися печами, які мають тріщини; залишати прилади пічного опалення, які топляться без нагляду, або доручати нагляд за ними маленьким дітям; застосовувати для розпалювання печей легкозаймисті та горючі рідини; перегрівати печі, розташовувати в безпосередній близькості або впритул до печей легкозаймисті речі та одяг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...