• Головна
  • Поліція розшукує свідків ДТП, внаслідок якої минулого місяця на вул. Мазепи загинула жінка
19:05, 13 березня 2016 р.

Поліція розшукує свідків ДТП, внаслідок якої минулого місяця на вул. Мазепи загинула жінка

Львівські правоохоронці просять громадян допомогти встановити обставини дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула жінка-пішохід.

Про це 12 березня розповіли у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області, інформує сайт міста Львова, 032.ua. 

Нагадаємо, що  аварія сталася 15 лютого близько 21:00. 

За інформацією департаменту з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА, водій невідомої марки автомобіля скоїв наїзд на жінку 1958 року народження, яка від удару автівки потрапила під колеса тролейбусу №13.

Внаслідок отриманих травм жінка померла на місці події. 

У поліції кажуть,  що особу загиблої поки що не встановлено. 

Правоохоронці звертаються з проханням зголоситись на оперативну лінію 102 усіх очевидців цієї дорожньо-транспортної пригоди, особливо водіїв, чиї автомобілі обладнані відео реєстраторами аби допомогти встановити обставини наїзду на пішохода, марку автомобіля, яким було скоєно наїзд, а також особу водія та загиблої.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,82
EUR
42,72
42,84
PLN
9,83
9,90
Оголошення
live comments feed...