• Головна
  • До Дня рідної мови файне радіо проводить патріотичний флешмоб «Моя мова – моя гордість»
Реклама
18:29, 4 березня 2016 р.

До Дня рідної мови файне радіо проводить патріотичний флешмоб «Моя мова – моя гордість»

Реклама

За два тижні флешмобу «Моя мова – моя гордість» на радіо «FM Галичина» умови акції виконало понад 50 слухачів файного радіо, які записали на відео вірш про мову і надіслали його нам. Свої відеороботи слухачі записували на тлі історичних пам’яток не лише України, а й Польщі, Чехії, Сполучених Штатів Америки.

До флешмобу доєдналися зірки українського шоу-бізнесу, зокрема Назар Савко, Ірина Доля, Ліля Ваврін, студія «МАГАРИЧ», Віктор Винник та ін. Також вірші читали військові повітряного командування «Захід». Найстарша учасниця флешмобу – пані Єва, якій 92 роки і нині вона проживає у Флориді (США).

Флешмоб триватиме до 19 березня. Тому слухачі файного радіо можуть прочитати уривок вірша українського поета про рідну мову на тлі архітектурної пам’ятки, зняти це на відео до 30 секунд та відправити на пошту [email protected]. Ще одна умова флешмобу – вказати трьох осіб, які також мають взяти участь в акції.

П'ять найкреативніших авторів відео отримають від головного партнера – мережі магазинів «Рукавичка» - подарункові сертифікати на покупки. А також 20 учасників отримують патріотичні футболки від виробника сучасного національного одягу Етно-сіті! А туристична фірма «Навколо світу» обере щасливця, який вирушить у “Кам’янець-Подільський круїз”. Деталі акції та відео шукайте на сайті: galychyna.fm.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #патріотичний_флешмоб
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...