• Головна
  • Як утеплити будинок за допомогою газоблоку
Реклама
10:46, 23 лютого 2016 р.

Як утеплити будинок за допомогою газоблоку

Реклама

Найпопулярнішим матеріалом для будівництва будинків є газобетон. Блоки мають ряд переваг. Такими як простота використання, надійність і міцність. Останнім часом дуже актуальне питання утеплення житла.

Утеплення будинку з газобетону краще виконувати з зовнішньої сторони. Адже газоблок володіє хорошими влагообмену властивостями, пропускними характеристиками. Те-є паропроникність повинна вглиб зменшуватися.

Вибрати утеплення газобетону можна на свій смак і гаманець. Найбільш популярні способи утеплення газобетонних стін зовні Піноплекс, пінополіуретаном, мінеральною ватою. У кожного утеплювача свої властивості, тому споживач може підібрати найбільш вигідне в кожному конкретному випадку.

Піноплекс досить простий в застосуванні. Матеріал щільний і має високі показники теплоізоляції. Даним методом утеплити газоблок вийде навіть власними силами. Це найдешевший, а також надійний спосіб. Використовуються плити товщиною 3-5 міліметрів.

При утепленні стін пінополіуретаном потрібне спеціальне обладнання та хороші навички. Все це збільшує вартість процесу. При цьому утепленні найбільший термін служби. На поверхню стіни розбризкується суміш, яка твердне і створює кулю теплоізоляції. Саме ці два варіанти найбільш підходять тоді, коли стоїть питання, чим краще утеплити газоблок.

Також існує метод утеплення мінватою. Але він не дуже підходить для стін з газобетону. Оскільки вата втягує вологість. Але при великому бажанні, можна зробити додатковий шар між газоблоків і мінватою будь-якого пароізоляційного матеріалу. Це основні використані методи при виборі чим утеплити газоблок зовні.

Якщо утеплення буде всередині, то знадобиться додатковий шар, який буде захищати блоки від вологи. Спочатку на стіну потрібно покласти гідроізоляційний шар, який оберігає від вологи. Потім кладуть прошарок вентильованого матеріалу, який буде виводити конденсат.

Утеплення будинку з газобетону індивідуальне рішення. Чим краще утеплити газоблок і де саме залежить від конкретної ситуації. З внутрішньої сторони простіше і трохи дешевше, але зменшується площа кімнати. Зовні технічно важче виконати утеплення. Детальну інформацію знайдете на сайті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,86
PLN
9,80
9,86
Оголошення
live comments feed...