• Головна
  • Коли проведуть капітальний ремонт тротуару на пр. Чорновола поблизу ринку “Старий лицар”
Ви запитуєте — ми відповідаємо
10:18, 2 березня 2016 р.

Коли проведуть капітальний ремонт тротуару на пр. Чорновола поблизу ринку “Старий лицар”

Ви запитуєте — ми відповідаємо

Львів'яни, які постійно ходять на ринок “Старий лицар" уже й забули, що поблизу ринку, колись був тротуар. За допомогою послуги Повідомити новину мешканці міста запитали нас, коли ж нарешті тротуар на пр. Чорновола поблизу ринку таки відремонтують і 032.ua дізнався відповідь.

Як розповів у коментарі 032.ua начальник відділу комунального господарства Шевченківської райадміністрації Володимир Шульга, тротуар на ділянці від ринку “Старий лицар” до вул. Панча, що на пр. Чорновола потребує капітального ремонту і їм про це давно відомо. Втім капітальний ремонт не проводитимуть через зведення та цій ділянці вулиці багатоповерхівки.

 там починають зводити багатоповерхівку і техніка пошкодить тротуар

“Зараз без сенсу проводити капітальний ремонт тротуару, оскільки там починають зводити багатоповерхівку і техніка пошкодить тротуар”, - говорить Володимир Шульга.

Також, посадовець зазначає, що вони постійно латають ями на тротуарі, але цього ямкового ремонту не вистачає надовго через автомобілі.

Планується, що тротуар таки капітально відремонтують, але станеться це тільки тоді, коли на згаданій ділянці зведуть будинок.

За попередніми розрахунками, на капітальний ремонт тротуару на ділянці від ринку “Старий Лицар” і до вулиці Панча потрібно щонайменше від 300 тис. гривень.

Читайте також на нашому сайті: львів'яни глузують із посадовців Шевченківської райадміністрації (ФОТО)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...