• Головна
  • Не знаєте що подарувати жінкам на 8 Березня? «ЕлітЕКСПО-2016» Вам допоможе!
Новини компаній
15:40, 25 лютого 2016 р.

Не знаєте що подарувати жінкам на 8 Березня? «ЕлітЕКСПО-2016» Вам допоможе!

Новини компаній

25 лютого Львівський Палац мистецтв запрошує всіх на найбільшу ювелірну подію у Західному регіоні України, XIV спеціалізовану ювелірну виставку-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2016».

«ЕлітЕКСПО-2016» - провідна виставка ювелірних прикрас, яка збирає кращих представників ювелірної галузі з усіх регіонів України та зарубіжжя.

Не знаєте що подарувати жінкам на 8 Березня? «ЕлітЕКСПО-2016» допоможе Вам. Золото, діаманти, коштовні та напівкоштовні камені, ексклюзивна біжутерія, дорогі аксесуари, шедеври ювелірного мистецтва, годинники, антикваріат – лише чотири дні за цінами виробника!

Цьогорічна виставка-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2016» гостинно прийматиме понад 100 учасників із 14 областей України та гостей з Грузії.

Виставка традиційно поводиться за підтримки Асоціації ювелірів України, Державної пробірної служби, Державного гемологічного центру. Генеральним партнером виставки є ювелірний дім «Кімберлі» (м. Вінниця). Офіційний партнер - ДП «Вінницький завод «КРИСТАЛ». Діамантовий партнер - ТзОВ «Алмаз Діамант Ю» (м. Київ). Золотий партнер - ювелірна компанія «ЮР´ЇВ» (м. Біла Церква). Срібний партнер - ювелірний бренд «СТЕРЛІНГ9» (м. Харків).

Вікторія Семприх042

Вікторія Семприх042

Вперше відвідають Львів колекції прикрас ювелірної компанії «SAFIAS» із Дніпропетровська, ювелірної майстерні «Jewel-case», підприємств «Аліру» і «Kristall Art-Deco» із Харкова, ФОП Круглик із Білої Церкви, «Домінанта» та «Самоцвіти» із Києва та інші.

Дивувати поціновувачів прекрасного будуть ювелірні майстри із Білої Церкви -Щербак В.В та Петрик О.І., львівські ювеліри на стендах AntikLwow та «Діамант», провідні ювелірні компанії, такі як: Столична ювелірна фабрика, Одеський ювелірний салон «ЗАГС», VINGOLD, ТзОВ «Тетьєн», а різнобарвне сяйво коштовного каміння ви зможете побачити на стенді таких нових компаній-учасників як «Сингонія» та «Sunrise Gems» з Києва, «Колібрі Джемс» із міста Артемівська, Донецької області.

Цьогоріч, вперше на виставці «ЕлітЕКСПО», буде працювати «Салон біжутерії, каміння та аксесуарів» в експозиції якого кожен зможе віднайти виріб на свій смак та гаманець.

Як і попередні роки, виставка буде розміщена на трьох поверхах Львівського Палацу мистецтв і займе понад 2500 квадратних метрів.

Загалом, більше 60 % учасників виставки «ЕлітЕКСПО-2016» являються виробниками, що гарантує всім відвідувачам широкий асортимент виробів, лояльність цінової політики та приємні подарунки.

Представлені на виставці-ярмарку вироби, перетворять Львівський Палац мистецтв на Палац неповторних витворів ювелірного мистецтва, а кожен відвідувач матиме 4 дні для пошуку свого подарунку з розмаїття колекцій виготовлених, як в Україні, так і за її межами.

Весна у Львові розпочнеться з яскравої та довгоочікуваної події – ювелірної виставки „ЕлітЕКСПО”.

Ласкаво просимо на виставки серії „Галицькі експозиції”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,77
EUR
42,77
42,82
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...