• Головна
  • Поліції Львівщини представили нового керівника внутрішньої безпеки (ФОТО)
Кадрові призначення
14:00, 25 лютого 2016 р.

Поліції Львівщини представили нового керівника внутрішньої безпеки (ФОТО)

Кадрові призначення

Сьогодні, 25 лютого, керівництву Головного управління Національної поліції у Львівській області, керівникам служб та підрозділів поліції Львівщини був представлений начальник Управління внутрішньої безпеки у Львівській області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України – підполковник поліції Роман Рибіцький.

Як розповіли 032.ua у прес-службі ГУ Нацполіції у Львівській області, станом на зараз у Департаменті внутрішньої безпеки Наполіції України триває активна реорганізація, утворюються нові відділи та нові методи роботи та співпраці  з Національним антикорупційним бюро України та іншими структурами.

керівництво Національної поліції України висловило йому свою довіру

"Ми добре вивчили кандидатуру Романа Рибіцького і керівництво Національної поліції України висловило йому свою довіру. Ми знаємо його давно, ще по оперативній роботі,  у його послужному списку є багато розкритих резонансних злочинів – вбивства, викрадення зброї, досвід величезний, а найголовніше – він має надзвичайно високі особисті якості і це людина, яка здатна правильно розпоряджатись тими повноваженнями, які він отримає на цій посаді", - зазначив перший заступник директора Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України полковник поліції Євген Коваль.

Зазначимо, що до того, як очолити Департамент внутрішньої безпеки, підполковник поліції Роман Рибіцький працював на посаді заступника начальника управління - начальника відділу кримінальної поліції (карний розшук) ГУ Національної поліції у Львівській області.

Читайте також на нашому сайті: Кадрові призначення: у Львові призначили нового директора Львівського облавтодорогу

Усі фото: прес-служба ГУ Нацполіції у Львівській області

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #поліція #призначення #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...