• Головна
  • Огляд новин за 9 лютого: коротко про головне
Підсумки
07:30, 10 лютого 2016 р.

Огляд новин за 9 лютого: коротко про головне

Підсумки

Чим запам'яталося місту 9 лютого? Розповідаємо:

З 27 січня по 5 лютого школи Львова були зачинені через карантин. У вівторок, 9 лютого, в.о. начальника управління освіти ЛМР, Зоряна Довганик розповіла, що зараз  управління освіти розглядає кілька варіантів відпрацювання пропущених занять у школах. Зокрема, є  пропозиції провести додаткові уроки у школах або зменшити весняні канікули з 7 до 4 днів, але з урахуванням того, що сумарно річні канікули мають становити 30 днів.

ДАБІ зупинила ще одне будівництво у Львові. Мова йде про будівництво чотирьохповерхового багатоквартирного житлового будинку на вулиці Городоцькій, 257. Окрім цього забудовника оштрафували на 124 тис. грн.

Очевидці опублікували у соціальних мережах відео з камер спостереження про те, як у Львові невідомі ходять по під'їздах і смикають дверні ручки. Львів'ян закликають бути пильними, щоб не стати жертвами квартирної крадіжки.

Тим часом 9 лютого  у Львівській міськраді закликали перевізників дотримуватися вимог чинного законодавства. Також управління транспорту та зв’язку ЛМР нагадало перевізникам, що на сьогодні у законодавстві відсутні зміни щодо перевезення пільговиків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...