• Головна
  • У Львові чергове будівництво без дозволу
10:55, 25 січня 2012 р.

У Львові чергове будівництво без дозволу

Ще один випадок незаконного будівництва виявлено у Львові. Ще в жовтні 2011 року на вулиці Франка, 129 було виявлено самочинне будівництво. Директор департаменту містобудування Андрій Павлів каже, що роботи проводили без відповідного погодження та документів.

Будівництво відбувається на ділянці, що належить Міноборони України. В ході перевірки виявилось, що відсутня затверджена проектна документація та права виконання будівельних робіт. Далі питанням мала б зайнятися військова прокуратура. Про це повідомили в прес-службі ЛМР.

«Квартирно-експлуатаційний відділ – це організація, як відповідник міського комунального підприємства, яка повинна перевіряти правильність використання землі Міністерства оборони. Самочинне будівництво розпочалося з грубим порушенням містобудівельних норм, без будь-яких документів, і, відповідно, без будь-яких дозволів на проектування», - зазначив директор департаменту містобудування Андрій Павлів.

«До 16 січня споруду мали демонтувати. Однак, досі цього не зроблено. Не зрозумілою є позиція у цьому питанні військової прокуратури, Держархбудконтролю», - повідомив Андрій Павлів.

«Військовою прокуратурою було порушено кримінальну справу проти службових осіб КЕВ району. Однак її закрили і передали у Сихівську прокуратуру і Сихівський райвідділ міліції. Зараз разом з інспекцією по використанню та охоронні земель нараховують збитки щодо використання природоохоронних земель, будуть відкривати кримінальну справу про самовільне захоплення земель проти фізичних осіб, які здійснили самовільне будівництво і захопили земельну ділянку», - повідомив начальник управління природних ресурсів та земельних відносин Михайло Бокало.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...