• Головна
  • Влада Львівщини проігнорувала офіційну делегацію з Китаю - депутат
11:05, 24 січня 2012 р.

Влада Львівщини проігнорувала офіційну делегацію з Китаю - депутат

Керівництво Львівської області проігнорувало делегацію з Китаю, яка прибула до Львова для святкування Нового року за східним стилем та відзначення 20-річчя україно-китайських дипломатичних відносин. Про це заявив депутат Львівської облради від Партії регіонів Ігор Грищук.

«У Львові - справжній дипломатичний скандал. Під час святкування до Львова зі столиці прибув заступник посла КНР в Україні, який на той момент виконував обов’язки посла, пан Шіа. Однак за дивним збігом обставин гостей із Піднебесної на офіційному рівні ніхто із керівництва області не зустрів. І це при тому, що візит був запланований заздалегідь», - йдеться в повідомленні фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді.

За словами депутата-регіонала, заступник посла КНР був неприємно вражений такою «гостинністю». І це при тому, що напередодні відзначення Нового року за східним стилем до Львова приїздили журналісти із центрального китайського телебачення та знімали промо-ролики про місто Львів та Львівську область. Однак із притаманною східною виваженістю заступник посла КНР в Україні пан Шіа не забув привітати українців з Днем Злуки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,42
EUR
42,88
42,95
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...