15:45, 18 січня 2012 р.

Жлоб-Арт у центрі Львова

Нова течія в українському актуальному мистецтві чи злісна арт-сатира молодих художників на гримаси сучасності?

Мистецька подія відбудеться в арт-музеї «САЛО». Живі скульптури та мертві інсталяції 1-го лютого о 19.00. Вхід вільний.

Проект складатиметься з виставки візуального мистецтва, живих інсталяцій, показу «жлобських» мод, концерту гурту та геппенінгів за участю художників, акторів, музикантів, ді-джеїв та самих глядачів.

Виставка художників-членів анархічного угруповання Союз Вольних Художників «Воля або смерть» буде представлена роботами Івана Семесюка, Олекси Манна, Сергія Коляди, Андрія Єрмоленка, Сергія Хохла, Ніни Мурашкіної, Романа Мініна, та роботами художників Руслана Тремби, Оксани Левчені-Костянтиновської, Стаса Волязловського.

Буде представлена жива інсталяція «Жлобопарк. Тваринолюди», яка забезпечить ефект повної відео-аудіо-присутності в місцях тотального скупчення жлобства. Відвідувачі матимуть можливість взяти участь у інтерактивних інсталяціях, зробити фото з жлобо-представниками, а також ВПЕРШЕ внести СВІЙ вклад у проект Антона Мухарського.

«Жлоб — це не справжня людина, а підробка. Вона не має головного — висоти духа, бажання вдосконалюватися і пізнавати світ. Найхарактерніша ознака жлоба — абсолютна впевненість у тому, що він є пупом землі. Він переконаний, що йому всі винні. Своїм проектом ми не збираємося боротися з цим явищем, а лише хочемо констатувати його наявність», - організатор виставки Антон Мухарський.

«Й.Кобзон погрожував «відірвати руки» за один з портретів, а колишній президент Л.Кучма, який бачив здобутки жлоб-арту, дав  премію», -І.Семесюк, художник, член спілки «Воля або Смерть».



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...