• Головна
  • На роботу перевізників надходить все більше скарг
12:05, 18 січня 2012 р.

На роботу перевізників надходить все більше скарг

Все більше скарг надходить на роботу міських перевізників. З кожним днем зростає кількість складених актів про порушення роботи схеми руху міських маршруток. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Микола Жук.

«Кількість працівників, які слідкують за цим, просто не встигають оформляти це. Зафіксованих порушень вже є понад 70. Разом з тим ми проводимо моніторинг із залученням волонтерів», - повідомив Микола Жук.

Також він додав, що управління почало жорсткіше контролювати перевізників щодо кількості транспортних засобів, які виїжджають на маршрути. Щодня перевізники подають інформацію про кількість автобусів, які вийшли на рейси. Окрім того, з понеділка працівники транспортного управління після опівночі перевірятимуть автопарки перевізників на кількість наявних автобусів.

М. Жук також нагадав, що на роботу перевізників та водії маршруток пасажири тепер зможуть скаржитись не лише в транспортне управління, а й безпосередньо телефонувати на фірми-перевізників. Контактні дані буду опубліковані в інформаційних маршрутах з корегованою транспортною схемою. Їх будуть розповсюджувати у поштові скриньки львів’ян, на зупинках, а також у автобусах.

Джерело фото: vorobus.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...