• Головна
  • Скільки діти повинні платити у Львові за проїзд в автобусі
13:00, 29 грудня 2015 р.

Скільки діти повинні платити у Львові за проїзд в автобусі

Сьогодні дедалі частіше батьки зіштовхуються із проблемою вартості проїзду школярів у міських автобусах Львова. Подекуди це призводить до конфліктів із водієм маршрутки та стресів у дітей. Тож скільки діти повинні платити за проїзд?

Як розповів у коментарі 032.ua голова громадської організації Святослав Товстига, відповідно до пункту 2.22.14 типового договору від 30.12.11 між ЛМР і львівськими АТП, перевізник зобов'язаний забезпечити учнів шкіл 50-ти% знижкою на проїзд. 

“Вартість проїзду для дітей становить 2 гривні. Не завадить, аби діти мали із собою учнівський квиток”, - каже Святослав Товстига.

Зазначимо, що проблему із вартістю проїзду для школярів намагаються вирішити і у міськраді. 

Так, минулого тижня, депутат Ірина Оршак на пленарному засіданні ЛМР запропонувала депутатам міськради прийняти ухвалу про пільгову вартість проїзду для дітей. А також зобов'язувати водії розмістити у салоні автобусів наліпки з інформацією про те, що вартість проїзду для школярів у Львові становить дві гривні.

«У 2011 році між ЛМР та місцевими перевізниками уклали угоду щодо про надання пільг з перевезення дітей шкільного віку в період навчання у розмірі 50-ти% від вартості проїзду. Втім, ця угода перевізниками ігнорується та не виконується. Тому я наполягаю  ухвалою міської ради закріпити вище згадану угоду та проконтролювати її виконання», - сказала депутат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,90
EUR
42,87
42,95
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...