• Головна
  • Найвідоміший мандрівник світу вражений нахабністю львівських таксистів
14:55, 10 січня 2012 р.

Найвідоміший мандрівник світу вражений нахабністю львівських таксистів

До Львова приїхав найвідоміший мандрівник світу британець Фред Фінн, який за час своїх подорожей наїздив 24 млн км і побував у 139 країнах світу. За це невтомний мандрівник потрапив до Книги рекордів Гіннеса «як пасажира, що подолав найбільшу кількість кілометрів».

Сьогодні під час пре-конференції Фред Фінн розповів, наскільки Львів разюче змінився на краще від 1992 року, - коли він вперше побував у ньому. Мандрівник відмітив високий рівень закладів, затишні кав’ярні, гостинність львів’ян. Водночас, Фред Фінн розповів про один негатив, який одразу впадає в очі туристам, які приїжджають до Львова – це місцеві таксисти, які працюють на вокзалі та в аеропорту. За його словами, таксисти «як мухи налітають на туристів» і працюють не за встановленими тарифами. Саме на цю проблему влада Львова повинна звернути увагу, готуючись до Євро-2012.

Окрім того, Фред Фінн розповів, що вже шість років проживає в Україні, де живе із дружиною-українкою. На сьогодні від відвідує усі приймаючі міста Євро-2012, оскільки є другом Євро-2012 та послом «Міжнародних авіаліній України»

Фред Фінн – найвідоміший мандрівник у світі. У 1983 році його прізвище внесли до Книги рекордів Гіннеса «як пасажира, який подолав найбільшу кількість кілометрів». Британець подолав 24 млн км, побував у 139 країнах. Він 718 разів літав надзвуковим літаком «Конкорд», в тому числі перший і останній рейси лайнера.

Джерело фото: myvin.com.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
40,00
EUR
42,97
43,10
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...