• Головна
  • На Львівщині викрили 25-річного чоловіка, який займався розбещенням неповнолітніх
12:00, 11 грудня 2015 р.

На Львівщині викрили 25-річного чоловіка, який займався розбещенням неповнолітніх

Працівники Червоноградського відділу поліції встановили, що 25-річний чоловік протягом тривалого часу вчиняв розпусні дії щодо неповнолітніх та малолітніх дітей.

Повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області.

За словами  начальника сектору ювенальної превенції Червоноградського відділу поліції майора поліції Ірини Панасюк, наприкінці листопада працівники сектору мали розмову  із 12-річним хлопцем, через його періодичну відсутність у школі. Правоохоронці намагались з’ясувати причину, з якої учень пропускав заняття.

За словами самого хлопця, кілька разів він відвідував підвальне приміщення у Червонограді, в якому облаштований спортзал. У приміщенні спортзалу існує кімната, де демонструють різноманітні кінострічки, зокрема й порнографічного характеру.

Коли правоохоронці вирішили перевірити отримані дані з’ясувалося, що підозрюваний 25-річний місцевий мешканець, раніше судимий за крадіжки та незаконне заволодіння транспортним засобом, мав вільний доступ до підвального приміщення, де створив спортзал та кімнату відпочинку. Чоловік запрошував дітей віком від 10 до 14 років безкоштовно займатися у спортзалі, запрошував у кімнату відпочинку, а під час перегляду відеороликів порнографічного характеру вчиняв розпусні дії.

За цим фактом правоохоронцями було відкрито кримінальне провадження за статтею 156 (ч.2) ККУ. Невдовзі суд має обрати для зловмисника міри запобіжного заходу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #розпусні_дії #кримінал
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,39
39,45
EUR
42,75
42,88
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...