• Головна
  • Якість металу при будівництві забору із профнастила
Реклама
11:39, 28 листопада 2015 р.

Якість металу при будівництві забору із профнастила

Реклама

Профнастил сьогодні є найбільш популярним універсальним матеріалом, який успішно застосовується при монтажі огорож та парканів не тільки в приватному, але і в промисловому будівництві. Металеві огорожі добре себе зарекомендували по всій Україні: на будівельних майданчиках, при огородженні приватних територій дитячих садків, шкіл, сільськогосподарських угідь, приватних будинків і котеджів.

Огорожа з профнастилу відрізняється основними перевагами:

Довговічність матеріалу понад 20 років

Стійкість до ультрафіолету

Широкий вибір кольорів і фактур

Широкий вибір марок профлиста на паркан

Простий і швидкий монтаж

Можливість монтажу в будь-який час року

Можливість повторного застосування листів профнастилу

Пожежобезпечність і підвищена стійкість до корозії

Для будівництва парканів компанія «Сталевий Світ» рекомендує зупиняти свій вибір на стіновому профнастилі з висотою ребра від 8 до 20 мм Стіновий металопрофіль відрізняється від покрівельного висотою ребра і приємною ціною: чим нижче ребро профілювання, тим менше вартість металу.

Для любителів парканів з дерева та каменю виробники вже сьогодні готові запропонувати надійну альтернативу - профнастил з покриттям Printech. Основна перевага цього покриття – повна імітація природного каменю або структури дерева різних відтінків. Такий результат досягається завдяки інноваційній технології офсетного друку, яка надійно захищає оцинкований шар стали полімерно-захисним покриттям 24 мікрон.

Для того щоб побудувати добротний паркан з профнастилу досить визначитися з кольором і видом покриття металу (глянцевий або матовий), а також зробити акцент на виборі якісного металу європейського виробництва з товщиною стали від 0,45 мм і комплектуючі до нього: планки, профільні труби і кріплення. Слід зазначити, що листи профнастилу можуть бути виготовлені будь-якого розміру до 12 метрів під індивідуальну висоту Вашого майбутнього огорожі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...