• Головна
  • Інтелігенція зробила заяву щодо вироку у справі Тимошенко
13:05, 28 грудня 2011 р.

Інтелігенція зробила заяву щодо вироку у справі Тимошенко

Українська інтелігенція зробила заяву щодо несправедливого, протизаконного і абсурдного вироку Апеляційного суду Києва щодо лідера української опозиції Юлії Тимошенко.

«Це рішення стало логічним продовженням сумнозвісної «кіреєвщини» та «печерного правосуддя», які дискредитують Україну на міжнародній арені та яким уже дано однозначну негативну оцінку українським суспільством, духовними лідерами, національною інтелігенцією, главами зарубіжних країн, міжнародними правозахисними організаціями, Нобелівськими лауреатами», - йдеться у тексті заяви.

За словами представників інтелігенції, режим, шляхом знищення демократії, основ правосуддя, ліквідації свободи слова, нищення людських прав і свобод, породжує величезну прірву між Україною та Європейським Союзом.
«Вирок апеляційного суду щодо Юлії Тимошенко — це цинічна зрада владою євроінтеграційних прагнень українців. Ми, представники української інтелігенції, заявляємо, що не визнаємо несправедливе рішення підконтрольного чинному президентові Апеляційного суду Києва у справі Юлії Тимошенко та сподіваємося, що воно найближчим часом буде скасоване в Європейському суді з прав людини», - говориться далі.

Джерело фото: salon.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...